Beoordelingen van Little Chinatown Amsterdam-Zuidoost

Recente recensies

5.0
Gerard Possemis
16 januari 2022
Eddy
14 januari 2022

Even Though I Iove ordering here and the food is always great, yesterday, i think i had a bad batch.😢 the food except for the roti roll, tasted really stale, like it was out all day. Jammer !🥺 Hoping for a better batch next time. Delivery though, always top notch!!

G.
13 januari 2022
Sandra
11 januari 2022

Wéér heerlijk

Erik Nander
11 januari 2022

Gewoon perfect!! Heb geen andere feedback

Fortuna
8 januari 2022

Really nice and good dishes

Jenn
7 januari 2022

Jammer van de harde rijst.

Ricky
7 januari 2022
Anoniem
7 januari 2022

10/10 literally the best Asian food we've ever eaten!

Kuijpers
1 januari 2021

Helemaal toppie

Nik
1 januari 2021
Judith
26 december 2021

Was lekker vers bereid goed op smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robertino
24 december 2021

Bezorging was snel en het Eten was heerlijk vol op genoten!

Trang
23 december 2021

The pekking duck is too salty. Delivery is more than 30 mins later than indicated time

H.P.
20 december 2021
Ricky
17 december 2021
Chris
17 december 2021

Altijd een snelle vriendelijke bezorging en de kipsaté is lekker mals. De kwaliteit van de rijstgerechten is ook uitstekend.

Onbekend
16 december 2021

10+ En dat meen ik echt! Ik had roti, broodjes hete kip en satoasoep. Nergens beter ! Grote porties en altijd zelfde goede kwaliteit eten. Tevens mijn eten is ALTIJD op tijd binnen. Mijn favoriete tent ;)

Onbekend
14 december 2021

Was weer heerlijk ;) snel en heerlijk warm. En lekker feestelijk gemaakt met een fles wijn wat ik heb gekregen. We hebben enorm genoten bedankt en onze complimenten aan de kok. Grt aan de lieve bezorger

Natasja
9 december 2021

Lekker! En de ze kwamen precies op de geschatte tijd.

Thomas
9 december 2021

Bestel hier al een jaar en zoals altijd is het heerlijk. Snelle bezorging, goed en stevig verpakt en porties kun je wel 2x van eten! Gratis frisdrank ook natuurlijk een pluspunt.

Erik Nander
6 december 2021

Was gewoon perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jose
5 december 2021

Bedankt voor de gratis wijn. Deze keer geen goede beoordeling bij de kwaliteit van de eet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tevreden klant :)
5 december 2021

Geen een slechte opmerking over deze zaak :) altijd heerlijk eten en snelle bezorging. Goede grote porties en weeerr bedankt voor de wijn jongens! Echt lief, we hebben het heerlijk bij ons eten gedronken. Was weer smullen en tot gauw. O en complimenten aan de kok….dikke duim voor jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

l.lansdorf
5 december 2021

lekker. Vriendelijke bezorger, mooi op tijd

Ricky
3 december 2021
Amber
1 december 2021
Karin
26 november 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Ayvie
25 november 2021

De saoto soep, dumpling soep, Stirfried beef en mihoen met kip was overover heerlijk !!! Tweede keer deze week en we blijven maar hier bestellen. Weer complimenten aan kok en bedankt voor de fles wijn zo lief. Tevens ook allemaal leuke vrolijke bezorgers :)

Erik Nander
25 november 2021

Gewoon Perfect

Ivy
23 november 2021

We hebben weer heerlijk gegeten dikke 10 voor jullie! Altijd vers en heerlijk warm, stoom kwam er nog af vd rijst. Bedankt voor de fles witte wijn dikke knuf en tot snel weer. Compliment aan de kok

Sara
23 november 2021
DE
21 november 2021

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricky
19 november 2021
Blanca
18 november 2021

Lekker als altij en super snel bezorgd

Erik Nander
17 november 2021

Gewoon perfect!!

Koeki
15 november 2021
marianne
14 november 2021

Erg lekker! Dank ook voor de gratis Cola. Een tip: gooi geen chocolade bonbonnetjes onder het eten. Deze waren namelijk alle gesmolten en gaven een bende

Elisa
12 november 2021

Bezorger kwam 20minuten te laat, heb meer dan een uur gewacht. Wonton soep was lekker, spek niet krokant en geroosterd vlees slap en taai, nasi weinig smaak

Eddygun
12 november 2021

Was weer als gewoonlijk verschrikkelijk...Lekkker!! Houdt echt van de bediening en bezorging altijd met een glimlach, ongeacht de tijd of dag

Iede
11 november 2021
Ricky
11 november 2021
Aiza
11 november 2021

Lekker eten

Bjorn
10 november 2021

Kwaliteit maaltijd en bezorging is Prima! Ga zo door!

T.
9 november 2021

Ik weet niet of het door drukte kwam maar de kwaliteit van de fou yong hai kip en de bami waren een stuk minder dan normaal. Ook hadden we kroepoek besteld en die zat er niet bij. Toen ik gelijk na bezorging daarvoor belde ging hij ieder keer gelijk naar voicemail of namen ze gewoon niet op. Ik heb 5 keer gebeld en 5 keer lukte het niet. Ik ben ook niet terug gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
6 november 2021

We hebben weer heerlijk gegeten, en supersnelle service, het eten was er 10 minuten eerder.

Ricky
5 november 2021
Ayvie
2 november 2021

Onze beste van Amsterdam:) kinderen en ik zijn verslaafd aan jullie! Zeker minstens 1x in de week bestellen we en trouwens bedankt voor de fles wijn zo lief!!! Tot mrg weer hahahah

Jhonlez
2 november 2021

Goede service

Maringe
1 november 2021

Superservice! Gevraagd om witte nasi ipv bruine, dit was geen probleem. Vervolgens zelf online een verkeerd gerecht besteld, weer gebeld en dit kon zonder problemen worden gewijzigd. Het eten werd op tijd bezorgd, was nog heerlijk warm. Goede porties, lekker en ook nog een gratis drankje! Toppers, dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Björn
26 oktober 2021

Lekker warm maaltijd en op tijd bezorgd.

Ayvie
25 oktober 2021

Alweer heerlijk :)

Ayvie
23 oktober 2021

Was weer geweldig 😍 mijn favoriete restaurant! Altijd heerlijk warm en supeeerrrrr lekker alles is gwn heerlijk

Ricky
23 oktober 2021
Lee
22 oktober 2021

Valt mee. Het eten heeft smaak. Alleen heel erg veel taugé in alles. In Tjauwmin in de tjaptjoy. In de garnalen. . Teveel taugé. Lekker een gratis drankje erbij. Goed idee.

Mark
20 oktober 2021
Magdalena
17 oktober 2021
Eric Nooij....
13 oktober 2021
Mark
12 oktober 2021
Ayvie
12 oktober 2021

Tja wat moet ik zeggen…altijd superlekker en warm bij aankomst. Bedankt en complimenten aan de kok

Ayvie
10 oktober 2021

We hebben weer heerlijk genoten :) alles was weer uitmuntend, complimenten aan de kok! Tevens bedankt voor de fles wijn echt aardig van jullie. Tot snel weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sivm
10 oktober 2021
Ricky
9 oktober 2021
Aa
9 oktober 2021
Renate Galdeij
3 oktober 2021

Heerlijk eten, aardig restaurant personeel. En fijn in de communicatie mocht er wat zijn.

Magdalena
30 september 2021
Fons
29 september 2021
Eric nooij
29 september 2021

Top bezorging Waren wat vergeten met bezorgen Binnen half uur gebracht + een extra drankje. Wat wil je nog meer.......

Ivy
27 september 2021

Niks op of aan te merken, altijd super heerlijk eten! Een van de favorieten bij ons thuis ☺️

gerard
27 september 2021

Alles prima in orde, geen verschil met bestellen in het restaurant zelf. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manouk
27 september 2021

Altijd goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Magdalena
26 september 2021
Bjorn
24 september 2021

Lekker eten, netjes ingepakt en bezorger was snel en vriendelijk. Ga zo door.

Bjorn
21 september 2021

Goede maaltijd en bezorging.

Jaqueline
19 september 2021

Excellent food for a good price.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vishal Loilargosain
18 september 2021

Gebruikelijke goede service

Micha
13 september 2021

De service was uitstekend, vriendelijk en betrokken personeel. Het eten was goed, maar een beetje flauwtjes qua smaak. Zelfs de pindasaus knalde er niet uit. Prima te eten verder, goede hoeveelheden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zuraida
13 september 2021

Eerste keer besteld. Lekker eten, vriendelijke bezorger en snelle bezorgservice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Regis
12 september 2021

Makkelijk besteld en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
10 september 2021

Het maandmenu is altijd heerlijk, goed voorbereid, warm en op tijd. Zeer tevreden en bestel al ruim 2 jaar hier. De kwaliteit is altijd goed.

Laetare
10 september 2021

goed en smakelijk eten + op tijd bezorgd

Reshma
5 september 2021

Nasi met kip zonder groenten heerlijk van gegeten. 1 bak is zat voor 2 personen. Snel geleverd en eten nog heel warm.

Isabel Maas
5 september 2021

Zoals altijd, goed eten, netjes verzorgd en heerlijk genoten!!!

Asha
3 september 2021

Zoals ik van jullie altijd gewend ben ook nu supersnelle levering, warm eten, rijkelijk belegd en overheerlijke broodjes bakkeljauw en kip fachong. Dank je wel en tot gauw weer!

Achthoven
30 augustus 2021

De wantong soep had een rare geur. Was niet tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Nander
30 augustus 2021

Gewoon perfect, vorige bestelling mis jullie 1 saté, maar het eten was ook perfect, goed gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Schellekens
29 augustus 2021

Niet wat ik van LC heb leren te verwachten, de kip was droog en zowel de sate als de babi pangang waren van duidelijk minder saus voorzien dan ik gewend ben. Ik hoop dat dit niet het nieuwe normaal voor LC is

YURIY
29 augustus 2021

ALLES PERFECT !!!! GOEDE EATEN !!!!

Erik Nander
29 augustus 2021

Gewoon Perfect!!!

Eddy
28 augustus 2021

What can I say, but just that I love this place! Got great food! Felt so fresh and always get treated so great by the delivery as well! A ++++ all the way! Thank you!

Abby
27 augustus 2021

Food is really great and it's my go to for both roti and chinese food. This time I didn't receive sambal for the roti, I don't if that has changed? But I also didn't receive the extra sambal I did pay for and that has happened before. So wanted to give the feedback.

Anoniem
25 augustus 2021

Smulpartij weer!

Marko
25 augustus 2021

Heerlijk, zoals altijd! Grote porties!

V j l
24 augustus 2021
M.Boonsma
23 augustus 2021

Thx voor de wijn,voor tegiemoetkoming

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reshma
21 augustus 2021

Broodjes bakkeljauw zijn een aanrader. Zeer rijkelijk belegd. Bakkeljauw is precies goed klaargemaakt, niet te droog en vol van smaak. Maakt het af met een colaatje die je online altijd gratis meekrijgt. Heerlijk. Prijs, kwaliteit, smaak perfect!

Erik Nander
20 augustus 2021

Perfect!! Geen feedback verder

H.P.
17 augustus 2021

Prima maaltijd en rdelijk op tijd bezorgd

Fam Smit
16 augustus 2021

Zoals altijd heerlijk warme en ruime porties. Echt een aanrader. Kom ook echt terug.

Peter
15 augustus 2021

Zoals altijd lekker eten en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shawn
12 augustus 2021

Erg smakelijke maaltijden! Binnen 15 minuten van online bestelling stond de bezorger al voor de deur!

M. Boomsma
12 augustus 2021

De foeyunhai saus is meer water net rode kleur,geen smaak De fo nam is niet krokant. Ik heb al vaker hier besteld maar het lijkt wel of jullie een nieuwe stagiare kok hebben die nog maar net begonnen is, jammer

L.Lansdorf
9 augustus 2021

lekker en precies op tijd afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I.Mochel
8 augustus 2021

In de stromende regen prima op tijd en heet afgeleverd! Smakelijk gegeten

Leonie
7 augustus 2021

Lekker eten, prima bezorgservice

Eliza
7 augustus 2021

Altijd top eten hier! Warm en snel bezorgt!! Toppers!

Ardjoen
6 augustus 2021

Lekker als altijd houdt de kwaliteit en service hoog,lekker bezig.

Björn
3 augustus 2021

Netjes en verzorgd ingepakte heerlijk eten.

Magdalena
3 augustus 2021
scheffie
2 augustus 2021

Prima eten ! en snelle bezorging.

Benjamin
30 juli 2021

Altijd top! Vriendelijke bezorging en lekker eten.

Stefan
29 juli 2021

Soep was lekker Mixed was droog en met witte rijst. Ik had bami besteld en betaald. Bezorging snel en super vriendelijk.

DeYa
29 juli 2021

Voedsel Kwaliteit: goed; Hoeveelheid: goed; Smaak: goed; Prijs: goed; Service: goed. Sterren: *️⃣*️⃣*️⃣*️⃣*️⃣ Ga eens langs en probeer het menu eens uit.

Anoniem
29 juli 2021

10/10, eten was ontzettend lekker en warm!

Bastos
25 juli 2021

Altijd goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
24 juli 2021

Lekker eten, vlotte bezorging

Fam Smit
22 juli 2021

Erg lekker...Top.

Swofty
14 juli 2021

Weer hartstikke lekker

Tony
12 juli 2021

Niets verkeerds aan te merken.

Karen Smit
9 juli 2021

Heerlijk en goed bereid. Supermalse kip en de groenten waren ook goed gaar Echt een aanrader.

Gerda v.d. Wal
7 juli 2021

Helemaal geweldig ! En het eten was goed en goed warm. Ben van plan vaker te bestellen. M.vr.groet Gerda van der Wal

Jay
5 juli 2021

Perfect. Super snel ook en lekker. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cuno
2 juli 2021

Altijd lekker!

H.P.
29 juni 2021

prima maaltijd en op de afgesproken tijd bezorgd

Tristão
28 juni 2021

Het eten was smakelijk, de gebakken banaan was echt heel goed. Het bestellen was goed te doen, een fijn overzichtelijk menu. Ik vond de wachttijd wel wat aan de lange kant. De bezorger was heel vriendelijk! Al met al ben ik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abdi
27 juni 2021

Mijn bestelling was heel laat afgeleverd, heb 1,5 uur moeten wachten terwijl bestellingen voorheen binnen 30 min werden afgeleverd. Na een uurtje wachttijd belde ik en kreeg ik te horen dat het bonnetje door een storing niet uitgeprint was. Dat kan gebeuren, maar misschien moetrn de bestellingen bij de website actiever in de gaten worden gehouden. Ik kreeg als goedmakertje slechts een blikje cola....

Regina Heeringa
26 juni 2021

De bestelling kwam 25 minuten later dan de aangegeven tijd

Blanca
21 juni 2021

Bestel wel vaak hier. Vind het lekker

Reshma
21 juni 2021

Nasi met garnalen zonder groenten besteld. We willen graag het recept :-) ! Eten was zalig. Iedereen heeft herrlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricky
19 juni 2021
Juliene Souza
12 juni 2021

Heerlijk eten, vrolijk personeel.

Erik Nander
11 juni 2021

Perfect ga gewoon zo door!!

Ricky Tjon
11 juni 2021

The best in town

SS
11 juni 2021

Altijd heerlijk, bestel wekelijks. Grote porties, vriendelijke bezorger. Aanrader!

Eddy Gun
8 juni 2021

Sometimes i wanna try something else but i just keep coming back here because the food is always delicious!! I love this place!! Always get complimentary shrimp crackers ,delivery always on point!

Ardjoen
5 juni 2021

Maandmenu genomen eten was echt super goed. Voor de tweede keer besteld bij little chinatown, ga zo door.

Karin
4 juni 2021

Eet hier regelmatig en het is verbazingwekkend gewoon altijd lekker. Goede porties, niet duur en hoog van kwaliteit. Zeer vriendelijke bezorgers ook die snel leveren.

Matthew
3 juni 2021

Heel goed klaar gemaakt, vlees is lekker mals en de bezorging is altijd super snel

KM
2 juni 2021

Te smerig voor woorden. Heb het eten weggegooid. De saus van de babi ketjap was verschrikkelijk zoet en vies. Het is een soort drap van palmsuiker en zetmeel met weinig ketjap en een smerige smaak. De stukjes spek waren ook van slechte kwaliteit. Ik hou wel van een beetje vet maar dit waren gwn pure reepjes varkensvet met amper vlees. Ik was zeer teleurgesteld aangezien ik heel erge trek had, maar dit was zo erg dat ik liever met honger ben gaan slapen. Ik bestel hier nooit meer.

GS
1 juni 2021

Ik had voor het eerst de nasi besteld ipv witte rijst... nou heb het na 1 hap weggegooid. Ik vind dit heel erg, want eten weggooien is een zonde, maar het was niet te eten. leek opgewarmde meuk, met een rare smaak. Het vlees was verder wel goed. Voor mij geen nasi meer.

Ricky
1 juni 2021
Reshma
31 mei 2021

Ik eet er altijd lekker. Ik had mihoen besteld, snel bezorgd, vriendelijke bezorger, warm afgeleverd en heerlijk gegeten. Mihoen met groenten en garnalen was het trouwens. Garnalen hadden perfecte garing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reshma
31 mei 2021

Nasi met garnalen en kipsate besteld. Zo heerlijk gegeten. 1 portie is ruim voldoende voor 2 personen. Zoals altijd supersnelle bezorging en eten komt warm aan. Aanrader.

Frans Kuijpers
31 mei 2021

Toppie

Blanca
30 mei 2021

Lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nik
29 mei 2021

Lekker gegeten!

Roy
28 mei 2021

Ik kan niks anders zeggen dan... , ik kan en zal jullie bij een ieder aanraden... Alles was super lekker, de de bezorging, us nooit zi snel geweest... een dikke👏🏽👏🏽👏🏽🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶👏🏽👏🏽🙌🏽🙏🏽

F.Zijlma
28 mei 2021

Iets meer groente.Bezorging was perfect.

Karen
27 mei 2021

Heerlijk en malse kip. Tot nu toe het beste wat we hebben gehad bij jullie. Top!!!

S.
26 mei 2021

Heeeeerlijk!!!!!! Grote porties en alles was heet toen het aankwam.

Anoniem
25 mei 2021

10/10

Blanca
25 mei 2021

Ik bestel hier vaak. Super lekker en extra snel bezorgd.

M&M
25 mei 2021

Je krijgt echt waar voor je geld! Grote porties! Bestel hier zeker weer..

Reshma
23 mei 2021

Nasi met garnalen (zonder groente) besteld. Snelle bezorging en het eten komt gloeiend warm aan. Over de smaak kan ik maar 1 ding zeggen: meest heerlijke nasi met garnalen ooit. Combi is verrukkelijk. Garnalen zijn mega en Little Chinatown bezuinigd zeker niet op de garnalen! En zo hoort het ook. Een aanrader. Wij zijn er in ieder geval fan van! Dank je wel voor de altijd goede service!!!

Wanisha
21 mei 2021

Ik had hier een nasi met garnalen besteld nadat ik 2 uur op een pizza heb moeten wachten van een andere restaurant die koud en niet lekker was. De nasi werd binnen een kwartier bezorgd! Hij was superwarm en echt heerlijk! Normaal ben ik geen grote eter maar ik heb zelf de hele bak opgekregen. Voor mij is het zeker voor herhaling vatbaar en zou het iedereen aanraden!

Ricky Tjon
19 mei 2021
Tina T.
16 mei 2021

Lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jay
16 mei 2021

Perfect. Goeie service , lekker eten, netjes ingepakt en een super snelle bezorging. Bedankt Jullie zijn de enige die een gratis drankje geven. Respect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Glenda
13 mei 2021
MARO
12 mei 2021
Eddygun
11 mei 2021

As per usual super lekker!!!! Altijd vriendelijke bezorging! Als ik geen zin heb om te koken bestel ik met plezier hier! ToP!

Bianca
10 mei 2021

Was weer lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laika
9 mei 2021

Het was lekker maar ik had een nasi .oksi meti bestelt en bami goreng maar kreeg 1 bami goreng en bami moksi meti jullie moeten wel goed op letten op de besteling volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jay
9 mei 2021

Lekker hoor! Tweede keer besteld. Goeie service/ kwaliteit. Ook een gratis drankje. Respect en bedankt. Ik zal vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla
7 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk. Goed verpakt. Warm :)

Jessica Capela
6 mei 2021

Het eten was lekker maar flink ziek geworden hierna! Echt beroerd gewoon, enorme tegenvaller helaas.

Tony
4 mei 2021

Eten, niks verkeerds aan te merken. Bezorgtijd prima.

Blanca
3 mei 2021

altijd lekker en snel bezorgd

L.Lansdorf
2 mei 2021

maaltijd goed bevallen, bestelling netjes en vlot afgeleverd. Ben al een tijd klant, kwaliteit goed

Isabel Maas
28 april 2021

Zoals altijd goed verzorgde maaltijd, heerlijk gegeten!!

R. Gijsbers
28 april 2021
Blanca
27 april 2021

Altijd lekker en snel bezorgd

Swofty
27 april 2021

Was weer heerlijk

Jolie Roos
27 april 2021

On top!

Bastos
27 april 2021

Altijd goed eten en altijd warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
22 april 2021

Erg lekker, keep up the good work & we'll keep ordering! :)

GS
20 april 2021

Op tijd geleverd, lekkere maaltijd. Aardige beleefde bezorger.

David
19 april 2021

Het eten was goed en zeer lekker

Ricky
17 april 2021

Het eten is altijd zeer smaakvol wat je ook besteld!

Diana
17 april 2021

Lekker eten en supersnelle levering.

Gigi
17 april 2021
Raymond Bosch
13 april 2021

Top restaurant goede snelle bezorging en het was heerlijk vooral de ossenhaas zoals die moet wezen botermals. Zeker 5 sterren waard

Anoniem
13 april 2021

Erg lekker en snel geleverd, ook goed ingepakt!

Laetare
4 april 2021

zoals gewoonlijk goed, alleen mag iets minder zout

Tina T.
3 april 2021

Heel goed!!!

Blanca
2 april 2021

Echt lekker eten en super snel bezorgd. Ik bestel hier vaak sinds lang geleden en nooit klachten gehad!

Swofty
1 april 2021

Was weer heerlijk

Michael
31 maart 2021

Altijd lekker en optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fons
29 maart 2021

Bezorging sneller dan verwacht. Eten was uistekend zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
28 maart 2021

Snel geleverd, goed verpakt en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dominique
28 maart 2021
Norinda
28 maart 2021

Best place ever....super eten en alles is lekker voorbereid....aanrader

Schef
27 maart 2021

Het was heerlijk, en rap bezorgd!

Regina
27 maart 2021

Wij bestellen elke week bij jullie en zeker naar tevredenheid. Echter vanavond was wat we besteld hadden meer koud dan warm. Heb het in de magnetron moeten zetten. De gebakken banaan had een soort van rubberachtige onderkant. Dit ben ik niet gewend van jullie. Hoop de volgende keer weer dat het beter is.

Timothy
26 maart 2021

De lekkerste roti en saoto soep van Amsterdam!

Willie Holvast
24 maart 2021

Het was weer heerlijk en supersnel. Fijn om te zien dat de bezorger veilig een masker draagt!

Inge Werkhoven
24 maart 2021
Anne-Marie
23 maart 2021

Altijd lekker en zeker voor twee dagen te eten :-)

Eliza
22 maart 2021

Lekker eten, lekker veel en prima prijs! Ga zeker vaker bestellen!!

Rb
22 maart 2021

Lekker gegeten, aanrader

Mara
21 maart 2021
XP
21 maart 2021
Jolie Roos
21 maart 2021

Heerlijk eten! 😊

Ricky
20 maart 2021
dani
19 maart 2021
Tymo
19 maart 2021

Great as always!

Magdalena
18 maart 2021
Blanca
14 maart 2021

Lekker en snel bezorgd

E Goeting
14 maart 2021

Erg lekker

marc
13 maart 2021

Enorm goede klantenservice. Nav een verzoek over folder kregen wij een extra portie als verrassing.

Margit van Vigt
11 maart 2021
Naldo
10 maart 2021

Top kwaliteit eten

Anamaria
8 maart 2021

I love the food and I want to sau that in one portion is a lot of food! The staff is very friendly and the services are excellent! Thanks!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sebastiaan
6 maart 2021

Bestel altijd hier en altijd heerlijk eten

Msomething
5 maart 2021

Lekker eten, grote porties en altijd snel geleverd! Dit is zeker onze go to take out en we zijn altijd tevreden!!!

mili
5 maart 2021
Sjaan
5 maart 2021

Bijzonder tegengevallen. De saté (kip) was koud van binnen, de saus was een harde klomp vastgekoekte saus. Duidelijk niet heet genoeg gemaakt. De tofoe/tempé was oud, smaakte "snotterig" en heb ik weggegooid. De "hete" ei rook al vreemd, na een stukje geproefd te hebben ook maar weggegooid omdat het vreemd smaakte. De broccoli mix - er was één stronkje in het bakje. De rest van de groente was soggy. De mihoen was uitgedroogd. Het is alsof ik de leftovers van de dag ervoor slecht en gehaast opgewarmd en geleverd heb gekregen. Nog nooit meegemaakt. Echt teleurgesteld, totaal niet wat ik van jullie gewend ben. Ik heb de rest zelf maar in de magnetron gedaan en kunnen opeten omdat ik geen eten wil weggooien, maar het zal nog wel even duren voordat ik het weer aandurf te bestellen. Helaas.

Ricky
5 maart 2021

Een van de beste restaurants in Amsterdam

Magdalena
5 maart 2021
Kevin
28 februari 2021

De behorende saus die bij het gerecht Fo nam hoort was niet de juiste saus en was niet lekker De saus was dik en smaakte naar soja saus. De gerookte spek was wel lekker Als tip de bijhorende saus aanpassen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Swifty
28 februari 2021

Wederom heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.korley
28 februari 2021

Heerlijk gegeten. Het eten was lekker warm en op tijd bezorgd.

reinbergen
22 februari 2021

alles was okay, en snel bezorgd voor herhaling vatbaar

Vincent Wil
21 februari 2021
Ricky
20 februari 2021
Natasja
19 februari 2021

Heel lekker! Echt een goeie.

Eddy
19 februari 2021

Als vanounds weeer heerlijk... Was blij dat ze op mn vorig bericht hebben gereageert. Alles was weer top! Extra drinken gehad en mn favo kroepoek 👌🏾👌🏾 We are back to being their favorite customer 😊

Lalla Moulatie
18 februari 2021

Wij hebben echt genoten! Eten was lekker en werd nog gloeiend heet bij ons bezorgd. Je krijgt echt grote porties! Dus echt waard voor je geld. Wij bestellen ZEKER weer.

Ricky
16 februari 2021
eddy
15 februari 2021

Normally very happy with the food. this time though, Felt like i got an older batch of food, no saus and no pepper at :( Delivery was as per usual very friendly :) still your favorite customer though!

Magdalena
14 februari 2021
Monang
14 februari 2021
Nia
14 februari 2021

Bezorger zei helemaal niks aan de deur, leek chagrijnig

C.
13 februari 2021

Na lange tijd ontdekt dat ik kan bestellen en laten bezorgen. Nou het eten werd op tijd bezorgd, lekker warm, smaakte ook lekker. Dank je wel.

Ricky
4 februari 2021
David
4 februari 2021

Keurig op tijd en warm. Heerlijk gegeten. Een aanrader.

Jolie Roos
2 februari 2021

*Mensen jullie zijn mijn Prawn Crackers vergeten bij m'n bestelling van vandaag.

Gigi
1 februari 2021
Fons
1 februari 2021

Snelle bezorging, lekker eten, ik bestel vaker!

Nik
31 januari 2021

Zeker 5 sterren waard! Het was heerlijk weer! Bezorging ook top! Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricky
27 januari 2021
GS
27 januari 2021

Ik had garnalen met verschillende paddestoelen besteld. Heerlijk! Moest echter meer dan een uur op mijn bestelling wachten, ik vind 3 kwartier echt de max voor een bestelling. Als men dit op de site zet, dan kan ik zelf die keuze maken of ik zo lang wil wachten.

Hesselink
25 januari 2021

lekker eten en goed gevulde bakken zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathaly
22 januari 2021

Ik heb al veel vaker besteld en ik ben super tevreden elke keer weer.

Ronald van Hameren
21 januari 2021

Periodiek doe ik een grote bestelling (voor het gezin en mijn collega) en elke keer is het top; snelle levering, kwalitatief eten en duidelijke website. 1,5 maand geleden koude Ebi Fry en Loempia's bezorgd gekregen; Het was die dag toevallig heel koud buiten dus geen wonder dat de bezorger daar niks aan kon doen. Even gebeld met Little Chinatown en de vriendelijke heer bood direct aan volgende keer gratis mee te geven maar dan moest ik wel even bellen. Thuiswerk / thuisscholing en drukte heeft ervoor gezorgd dat ik nog steeds ben vergeten te bellen voor deze gratis Ebi Fry/Loempia's. Ik doe dat hopelijk de volgende keer als ik dat niet vergeet :-p DIK tevreden dus; Tot de volgende bestelling!

Magdalena
21 januari 2021
Danna
20 januari 2021
Fons
20 januari 2021
Adrian
19 januari 2021
Danna
18 januari 2021
Danna
18 januari 2021
Iris
17 januari 2021

Helemaal verslaafd aan de krokante buikspek heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I z
15 januari 2021

Super vriendelijk en behulpzaam personeel

Ricky
13 januari 2021
Arjan
13 januari 2021

Altijd lekker!

Cynthia Horn
12 januari 2021

Heerlijke maaltijden voor zo’n goede prijs. Echt ik hoop dat jullie nog heel lang doorgaan ☺️ We hebben er zo van genoten (zoals altijd)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Taylor
11 januari 2021

DE BESTE TOT NU TOE IN BIJLMER!, kan eten met z’n tweetjes voor €20.00 en we zitten goed vol !!

Nik
10 januari 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
7 januari 2021

Eten was heerlijk en snel bezorgd! Top!

Ricky
6 januari 2021
Anoniem
4 januari 2021

Bezorging had de verwachte levertijd. Het eten is prima in orde, zowel de kwaliteit als kwantiteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricky
30 december 2020
Magdalena
29 december 2020
Recensie
23 december 2020

Bezorging duurde meer dan een uur. Het eten was ook half koud.

Willie Holvast
22 december 2020

Heerlijk vers, goed heet en weer prima op tijd.

Eddy
16 december 2020

Normally my favorite ..But this time food wasn't as fresh it seemed and the delivery boy even though i tipped him was a dry as unseasoned duck... Will try again

Debbie
14 december 2020

Altijd lekker!! Om ons fijne restaurant te steunen: bestel via hun eigen website, hoeven ze geen percentage aan uber/thuisbezorgd te betalen, scheelt toch in deze moeilijke tijd!

Anoniem
13 december 2020
eric
11 december 2020

Goed geregeld

Ricky
10 december 2020
Klaudia
8 december 2020

Super!

henk
5 december 2020
ew
4 december 2020

Goed geregeld

Rémi
2 december 2020

Het eten was erg lekker en werd snel bezorgd.

Ricky
2 december 2020
Sjaan
25 november 2020

De nasi was wat hard (waarschijnlijk net 1x teveel gebakken?) Maar verder was alles prima! Blij met jullie en het lekkere eten!

edith
25 november 2020

Eten is ontzettend lekker en betaalbaar. Keuze genoeg. Mijn favoriet is de Peking eend. Over de bezorging niets te klagen. Zij zijn altijd op tijd.

Gerard Possemis
24 november 2020

Tijdige bezorging, kwaliteit van het eten uitstekend en goed op temperatuur. Mijn compliment

Remy
23 november 2020

Topsnelle bezorging, was toch wel een grote order. Zeer snel en was weer lekker. Bedankt voor de kroepoek, die er deze x bij was, mag zeker bij elke bestelling erbij :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
21 november 2020

levertijd 1,5 uur is een beetje lang Als het druk is graag melden op mail Ik moest naar beneden om aan te pakken gratis cola zero niet ontvangen Wel aardige jongeman soepen top heerlijk Kip ook lekker mag iets meer saus

Anoniem
20 november 2020