Beoordelingen van Little Chinatown Amsterdam-Zuidoost

Recente recensies

5.0
Blanca
gisteren

Ik besteel hier vaak, eten is lekker en bezorging altijd snel (op zondag neemt iets langer) Eten komt altijd lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.Siteur
gisteren

Beef fried rice was zoals altijd heerlijk, en de bezorging verliep soepel, nog geen half uur hoeven wachten. De bezorger was beleefd en vriendelijk. Wordt zeker nog eens herhaald.

Sebastiaa
10 mei 2022

Was lekker warm en top bezorger relax verdiend een 10

RGijsbers
10 mei 2022

ik wil mijn code gebruiken hoe gaat dat in zijn werking

Gerard Possemis
9 mei 2022

Goede maaltijd en zeer vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bjorn
8 mei 2022
Ivy
7 mei 2022

Heerlijke saoto soep en goed gevuld ook. Broodjes hete kip en stirfried noodles uitmuntend en altijd goed nooit teleurgesteld. En bedankt voor de flesje wijn :) we hebben weer heerlijk genoten zeg van mij altijd een dikke 10 voor jullie

Anoniem
6 mei 2022

Heerlijke eend.

Kimberly
6 mei 2022

너무 맛있어요

Monang
5 mei 2022
G
4 mei 2022

Ik vond de Bami/tjauw min droog en kaal niet echt smaakvol, de nasi was nog hard en had geen smaak. Vlees vond ik wel lekker.

Truus
4 mei 2022

Lekker, beetje te pittig. Hoeft niet met black bean saus.

Bjorn
2 mei 2022
eddy
30 april 2022

Was after awhile that I ordered and.... I missed it. It was delicious again. Delivery on point and thanks for the extras😉

Bjorn
30 april 2022

Mooi netjes ingepakt heerlijk maaltijd en goed bezorgd.

Fam Grootfaam
29 april 2022

Rijst was hard vandaag.

Blanca
28 april 2022

Ik bestel vaak, altijd lekker en snel

Bjorn
27 april 2022
Anoniem
26 april 2022

Half uur later bezorgd dan aangegeven. Dus de bestelling was al enigszins afgekoeld.

Daniela Ibanez
25 april 2022

Delivery takes too long! After placing my order, I received an email indicating the food will arrive in 45 minutes (this is quite long) Finally, the food arrived 75 minutes after I placed the order = 1hour and 15 minutes I live close to the restaurant and I'm surprised by the time it takes.

Ivy
25 april 2022

Saoto soep, dumpling soep met noodles en tjap tjoy eigenlijk alles wel is heerlijk. Ik heb ook vaak roti en broodje hete kip alles is echt uitmuntend. Enige plek wat een dikke 10+ krijgt van mij

Jacqueline
24 april 2022

Super service, lekker snel. Ik had iets besteld met 2 soorten vlees, echter was 1uitverkocht. Werd netjes gebeld met uitleg en welk soort vlees ik er voor in de plaats wilde. Heerlijk eten, roti kerrie super, chew sieu ook erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rasta
24 april 2022

Eten was goed prima👍🏾 Alleen vind ik de bakjes nasi bami rijst etc wel weinig maar verder top ben die grotere bakken namelijk gewent maar het eten en de bezorging was top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Macintosch
24 april 2022

Heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar.

Gerard Possemis
23 april 2022

In tegenstelling tot de vorige maaltijden vond ik de nasi en bami onder de maat. De kip bijna geroosterd en ook de tjap tjoy was vrij smakeloos. Uitzondering Gebakken banaan constante kwaliteit. DIt zijn mijn opmerkingen.

Rina
22 april 2022

Heerlijk! Vers, alles was lekker van smaak, snelle en vriendelijke bezorging. Dik tevreden :)

Willemien
21 april 2022

Het eten is goed en lekker. Snel en op tijd bezorgd. Schoon en netjes ingepakt. Ben best tevreden met dit restaurant. LittleChinatown.

Raoul Macnack
21 april 2022

Het eten was uitermate heerlijk! Vond de satesaus wel heel dik, wat het wat minder aantrekkelijk maakt om later op te eten (bijv. Na opwarmen). Maar verder was het eten heerlijk en de service van de medewerkers bij het afhalen super vriendelijk!

C. Bon
20 april 2022

Ik vond de kwaliteit van het eten een beetje achteruit gegaan de laatste jaren. Er kan altijd nog meer smaak in. Laatste keren was het gewoon ok. Niet heel goed en niet slecht.

Mark
20 april 2022

Vlotte bezorging, heerlijk eten.

Truus
16 april 2022

Lekker en snel

Gerard Possemis
15 april 2022

De kwaliteit is constant goed van alle producten die geleverd zijn zoals gebakken banaan, kleine loempiaatjes en Mihoen Chinatown. Onze complimenten! vriendelijke groet, Ella en Gerard Possemis

Bjorn
13 april 2022
Anoniem
13 april 2022

Top.

Bjorn
12 april 2022

Op tijd bezorgd en heerlijk maaltijd

Emiel
9 april 2022

Door drukte waren ze wat later, maar hiervoor is netjes gebeld, waardoor ik niet onnodig zat te wachten. Het eten zelf was superlekker, smaken allemaal goed in balans! Kortom, een waar genot!

Bjorn
9 april 2022

Heerlijk eten en goede bezorging

Erik Nander
7 april 2022

Bezorg tijd was iets later geworden vanwege slecht weer, maar het eten was gewoon perfect, bedankt.

Ricky
6 april 2022

De groentegerechten met diverse soorten sauzen zijn zeer smaakvol en gezond.

Bjorn
4 april 2022

Goede bezorgd en heerlijk maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Björn
30 maart 2022

Goed snel bezorgd en heerlijk maaltijd.

Kimora
28 maart 2022

het vlees was heel erg taai en de bezorging duurde lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricky
25 maart 2022
Bjorn
22 maart 2022

Prima bezorg geleverd.

Salma
21 maart 2022

Eten was heel lekker. Vooral kip fashong die halal was.

Bjorn
21 maart 2022

Geen opmerkingen. Op tijd bezorg. Maaltijd is lekker. En netjes verpakt.

Fons
17 maart 2022

Ik was iets te vroeg met afhalen, ze gingen gelijk aan de slag!

Lansdorf
17 maart 2022
R. Gijsbers
15 maart 2022

er zat er weini ganalen in mijn gerecht

Fons
9 maart 2022
Björn
1 maart 2022
Erik Nander
26 februari 2022

Gewoon perfect

Erik Nander
22 februari 2022

Perfect

Kromowihardjo
20 februari 2022

Heerlijk maaltijd goede service bezorging.

Iris
18 februari 2022

Helaas steeds als ik hier bestel kort daarna buikklachten het smaakt goed maar er is toch iets aan het eten wat niet oke is verder zeer tevreden over de bezorging ondanks storm eugine heel snel bezorgd en warm

Erik Nander
18 februari 2022

Alles is compleet behalve mijn gratis cola zero, geen probleem, volgende keer als ik iets besteld krijg ik dan 2 ipv 1.

Reshma
11 februari 2022

Bestel vaker bij jullie en altijd zeer tevreden, maar dit keer helaas minder positief. Nasi met garnalen zonder groenten wat we altijd bestellen werd heel veel tauge met garnalen en wat nasi. Leek meer op tjap tjoy. En het eten droop in de olie. De authentieke rokerige smaak van de nasi zoals jullie het altijd opbakken was er niet. Broodje was heel rommelig en niet goed verpakt. Half open in aluminiumfolie waardoor de saus uitliep. En dit zijn we niet gewend. Altijd keurig en heerlijk gegeten met de familie, maar nu helaas een tegenvaller. Volgende keer weer beter. Want de nasi met garnalen zonder groente is een aanrader.

Remco W.
7 februari 2022

In lange tijd dat we hier bestellen, zijn we dit keer echt ontevreden. In de buikspek zat veel kraakbeen, wat niet te eten is. We hadden twee broodjes Fo nam besteld waarop de ene alleen zuur en de ander zuur en sambal, toch werden ze allebei met sambal geleverd. Waarschijnlijk kan de website dat niet scheiden, omdat het ook niet op de bon terug te vinden is. Dat is echt de eerste keer dat we dit mee maakte.

Rachella
6 februari 2022

Lekkere fo nam!

Bjorn
3 februari 2022

Kwaliteit eten en goed bezorging!

Sandra
3 februari 2022

Heeerlik

David
3 februari 2022

Heerlijk eten, royale porties, keurig op tijd.

Lansdorf
3 februari 2022

zoetzuur beetje flauw

H.P.
31 januari 2022
Björn
30 januari 2022

Heerlijk kwaliteit eten netjes verpakt en snelle bezorging met vriendelijke groet.

Yuriy and Tina
30 januari 2022

Super cool! alles lekker en goede prijs !!!!

Sara
30 januari 2022
Erik Nander
30 januari 2022

Perfect

Asha
29 januari 2022

Garnalen zijn heerlijk hier. Grote garnalen en ruime portie waar je makkelijk met z'n tweeën van kunt eten. Er wordt niet op bezuinigd. Prijs/kwaliteit voortreffelijk. Dank jullie wel. Onze maagjes waren zeer tevreden.

Erik Nander
28 januari 2022

Gewoon perfect

Reshma
28 januari 2022

Het was weer heerlijk genieten van de nasi met garnalen, zonder groenten. Na lange tijd bestelde ik weer bij jullie en het was 1 groot feest voor de smaakpapillen. Bezorging ook heel erg vriendelijk. Het is altijd fijn om een bezorger met een glimlach te zien met warm eten. Dank jullie wel voor het lekkere eten en het bezorgen.

Erik Nander
26 januari 2022

Gewoon Perfect

Em
22 januari 2022

Ik ben al jaren klant en krijg normaal gesproken een uitstekende service. Vanavond kwam mijn bestelling echter 35 minuten na de verwachte levertijd aan en was niet warm, er was geen verontschuldiging of erkenning van de vertraging. Ik begrijp dat het in het weekend drukker is, maar als er een vertraging is, laat het de klant dan weten en geef ze korting op hun volgende bestelling.

Diana
22 januari 2022
Roberto Verschoor
22 januari 2022

De bestelling klopte niet even gebeld met China Town het niet ontvangen product werd netjes na geleverd netjes top gedaan..............

Erik Nander
22 januari 2022

Gewoon perfect

Samuella
21 januari 2022

Food was really nice and delivery was also quick.

H.P.
20 januari 2022
Ricky
20 januari 2022
Gerben
20 januari 2022

Prima

Jbv
19 januari 2022

Heerlijk zoals altijd :)

Caressa
18 januari 2022

Wat een verrassing was de groenten bij de moksi meti. Kool met wortel en boontjes, niet een zielig stukje groenten, maar gewoon een flinke berg groente. Jammer dat het zo onder het vlees verstopt zat. Was er zeer blij mee, smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard Possemis
16 januari 2022
Eddy
14 januari 2022

Even Though I Iove ordering here and the food is always great, yesterday, i think i had a bad batch.😢 the food except for the roti roll, tasted really stale, like it was out all day. Jammer !🥺 Hoping for a better batch next time. Delivery though, always top notch!!

G.
13 januari 2022
Sandra
11 januari 2022

Wéér heerlijk

Erik Nander
11 januari 2022

Gewoon perfect!! Heb geen andere feedback

Fortuna
8 januari 2022

Really nice and good dishes

Jenn
7 januari 2022

Jammer van de harde rijst.

Ricky
7 januari 2022
Anoniem
7 januari 2022

10/10 literally the best Asian food we've ever eaten!

Kuijpers
1 januari 2021

Helemaal toppie

Nik
1 januari 2021
Judith
26 december 2021

Was lekker vers bereid goed op smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robertino
24 december 2021

Bezorging was snel en het Eten was heerlijk vol op genoten!

Trang
23 december 2021

The pekking duck is too salty. Delivery is more than 30 mins later than indicated time

H.P.
20 december 2021
Ricky
17 december 2021
Chris
17 december 2021

Altijd een snelle vriendelijke bezorging en de kipsaté is lekker mals. De kwaliteit van de rijstgerechten is ook uitstekend.

Onbekend
16 december 2021

10+ En dat meen ik echt! Ik had roti, broodjes hete kip en satoasoep. Nergens beter ! Grote porties en altijd zelfde goede kwaliteit eten. Tevens mijn eten is ALTIJD op tijd binnen. Mijn favoriete tent ;)

Onbekend
14 december 2021

Was weer heerlijk ;) snel en heerlijk warm. En lekker feestelijk gemaakt met een fles wijn wat ik heb gekregen. We hebben enorm genoten bedankt en onze complimenten aan de kok. Grt aan de lieve bezorger

Natasja
9 december 2021

Lekker! En de ze kwamen precies op de geschatte tijd.

Thomas
9 december 2021

Bestel hier al een jaar en zoals altijd is het heerlijk. Snelle bezorging, goed en stevig verpakt en porties kun je wel 2x van eten! Gratis frisdrank ook natuurlijk een pluspunt.

Erik Nander
6 december 2021

Was gewoon perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jose
5 december 2021

Bedankt voor de gratis wijn. Deze keer geen goede beoordeling bij de kwaliteit van de eet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tevreden klant :)
5 december 2021

Geen een slechte opmerking over deze zaak :) altijd heerlijk eten en snelle bezorging. Goede grote porties en weeerr bedankt voor de wijn jongens! Echt lief, we hebben het heerlijk bij ons eten gedronken. Was weer smullen en tot gauw. O en complimenten aan de kok….dikke duim voor jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

l.lansdorf
5 december 2021

lekker. Vriendelijke bezorger, mooi op tijd

Ricky
3 december 2021
Amber
1 december 2021
Karin
26 november 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Ayvie
25 november 2021

De saoto soep, dumpling soep, Stirfried beef en mihoen met kip was overover heerlijk !!! Tweede keer deze week en we blijven maar hier bestellen. Weer complimenten aan kok en bedankt voor de fles wijn zo lief. Tevens ook allemaal leuke vrolijke bezorgers :)

Erik Nander
25 november 2021

Gewoon Perfect

Ivy
23 november 2021

We hebben weer heerlijk gegeten dikke 10 voor jullie! Altijd vers en heerlijk warm, stoom kwam er nog af vd rijst. Bedankt voor de fles witte wijn dikke knuf en tot snel weer. Compliment aan de kok

Sara
23 november 2021
DE
21 november 2021

Lekker

Ricky
19 november 2021
Blanca
18 november 2021

Lekker als altij en super snel bezorgd

Erik Nander
17 november 2021

Gewoon perfect!!

Koeki
15 november 2021
marianne
14 november 2021

Erg lekker! Dank ook voor de gratis Cola. Een tip: gooi geen chocolade bonbonnetjes onder het eten. Deze waren namelijk alle gesmolten en gaven een bende

Elisa
12 november 2021

Bezorger kwam 20minuten te laat, heb meer dan een uur gewacht. Wonton soep was lekker, spek niet krokant en geroosterd vlees slap en taai, nasi weinig smaak

Eddygun
12 november 2021

Was weer als gewoonlijk verschrikkelijk...Lekkker!! Houdt echt van de bediening en bezorging altijd met een glimlach, ongeacht de tijd of dag

Iede
11 november 2021
Ricky
11 november 2021
Aiza
11 november 2021

Lekker eten

Bjorn
10 november 2021

Kwaliteit maaltijd en bezorging is Prima! Ga zo door!

T.
9 november 2021

Ik weet niet of het door drukte kwam maar de kwaliteit van de fou yong hai kip en de bami waren een stuk minder dan normaal. Ook hadden we kroepoek besteld en die zat er niet bij. Toen ik gelijk na bezorging daarvoor belde ging hij ieder keer gelijk naar voicemail of namen ze gewoon niet op. Ik heb 5 keer gebeld en 5 keer lukte het niet. Ik ben ook niet terug gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
6 november 2021

We hebben weer heerlijk gegeten, en supersnelle service, het eten was er 10 minuten eerder.

Ricky
5 november 2021
Ayvie
2 november 2021

Onze beste van Amsterdam:) kinderen en ik zijn verslaafd aan jullie! Zeker minstens 1x in de week bestellen we en trouwens bedankt voor de fles wijn zo lief!!! Tot mrg weer hahahah

Jhonlez
2 november 2021

Goede service

Maringe
1 november 2021

Superservice! Gevraagd om witte nasi ipv bruine, dit was geen probleem. Vervolgens zelf online een verkeerd gerecht besteld, weer gebeld en dit kon zonder problemen worden gewijzigd. Het eten werd op tijd bezorgd, was nog heerlijk warm. Goede porties, lekker en ook nog een gratis drankje! Toppers, dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Björn
26 oktober 2021

Lekker warm maaltijd en op tijd bezorgd.

Ayvie
25 oktober 2021

Alweer heerlijk :)

Ayvie
23 oktober 2021

Was weer geweldig 😍 mijn favoriete restaurant! Altijd heerlijk warm en supeeerrrrr lekker alles is gwn heerlijk

Ricky
23 oktober 2021
Lee
22 oktober 2021

Valt mee. Het eten heeft smaak. Alleen heel erg veel taugé in alles. In Tjauwmin in de tjaptjoy. In de garnalen. . Teveel taugé. Lekker een gratis drankje erbij. Goed idee.

Mark
20 oktober 2021
Magdalena
17 oktober 2021
Eric Nooij....
13 oktober 2021
Mark
12 oktober 2021
Ayvie
12 oktober 2021

Tja wat moet ik zeggen…altijd superlekker en warm bij aankomst. Bedankt en complimenten aan de kok

Ayvie
10 oktober 2021

We hebben weer heerlijk genoten :) alles was weer uitmuntend, complimenten aan de kok! Tevens bedankt voor de fles wijn echt aardig van jullie. Tot snel weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sivm
10 oktober 2021
Ricky
9 oktober 2021
Aa
9 oktober 2021
Renate Galdeij
3 oktober 2021

Heerlijk eten, aardig restaurant personeel. En fijn in de communicatie mocht er wat zijn.

Magdalena
30 september 2021
Fons
29 september 2021
Eric nooij
29 september 2021

Top bezorging Waren wat vergeten met bezorgen Binnen half uur gebracht + een extra drankje. Wat wil je nog meer.......

Ivy
27 september 2021

Niks op of aan te merken, altijd super heerlijk eten! Een van de favorieten bij ons thuis ☺️

gerard
27 september 2021

Alles prima in orde, geen verschil met bestellen in het restaurant zelf. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manouk
27 september 2021

Altijd goede kwaliteit

Magdalena
26 september 2021
Bjorn
24 september 2021

Lekker eten, netjes ingepakt en bezorger was snel en vriendelijk. Ga zo door.

Bjorn
21 september 2021

Goede maaltijd en bezorging.

Jaqueline
19 september 2021

Excellent food for a good price.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vishal Loilargosain
18 september 2021

Gebruikelijke goede service

Micha
13 september 2021

De service was uitstekend, vriendelijk en betrokken personeel. Het eten was goed, maar een beetje flauwtjes qua smaak. Zelfs de pindasaus knalde er niet uit. Prima te eten verder, goede hoeveelheden.

Zuraida
13 september 2021

Eerste keer besteld. Lekker eten, vriendelijke bezorger en snelle bezorgservice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Regis
12 september 2021

Makkelijk besteld en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
10 september 2021

Het maandmenu is altijd heerlijk, goed voorbereid, warm en op tijd. Zeer tevreden en bestel al ruim 2 jaar hier. De kwaliteit is altijd goed.

Laetare
10 september 2021

goed en smakelijk eten + op tijd bezorgd

Reshma
5 september 2021

Nasi met kip zonder groenten heerlijk van gegeten. 1 bak is zat voor 2 personen. Snel geleverd en eten nog heel warm.

Isabel Maas
5 september 2021

Zoals altijd, goed eten, netjes verzorgd en heerlijk genoten!!!

Asha
3 september 2021

Zoals ik van jullie altijd gewend ben ook nu supersnelle levering, warm eten, rijkelijk belegd en overheerlijke broodjes bakkeljauw en kip fachong. Dank je wel en tot gauw weer!

Achthoven
30 augustus 2021

De wantong soep had een rare geur. Was niet tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Nander
30 augustus 2021

Gewoon perfect, vorige bestelling mis jullie 1 saté, maar het eten was ook perfect, goed gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Schellekens
29 augustus 2021

Niet wat ik van LC heb leren te verwachten, de kip was droog en zowel de sate als de babi pangang waren van duidelijk minder saus voorzien dan ik gewend ben. Ik hoop dat dit niet het nieuwe normaal voor LC is

YURIY
29 augustus 2021

ALLES PERFECT !!!! GOEDE EATEN !!!!

Erik Nander
29 augustus 2021

Gewoon Perfect!!!

Eddy
28 augustus 2021

What can I say, but just that I love this place! Got great food! Felt so fresh and always get treated so great by the delivery as well! A ++++ all the way! Thank you!

Abby
27 augustus 2021

Food is really great and it's my go to for both roti and chinese food. This time I didn't receive sambal for the roti, I don't if that has changed? But I also didn't receive the extra sambal I did pay for and that has happened before. So wanted to give the feedback.

Anoniem
25 augustus 2021

Smulpartij weer!

Marko
25 augustus 2021

Heerlijk, zoals altijd! Grote porties!

V j l
24 augustus 2021
M.Boonsma
23 augustus 2021

Thx voor de wijn,voor tegiemoetkoming

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reshma
21 augustus 2021

Broodjes bakkeljauw zijn een aanrader. Zeer rijkelijk belegd. Bakkeljauw is precies goed klaargemaakt, niet te droog en vol van smaak. Maakt het af met een colaatje die je online altijd gratis meekrijgt. Heerlijk. Prijs, kwaliteit, smaak perfect!

Erik Nander
20 augustus 2021

Perfect!! Geen feedback verder

H.P.
17 augustus 2021

Prima maaltijd en rdelijk op tijd bezorgd

Fam Smit
16 augustus 2021

Zoals altijd heerlijk warme en ruime porties. Echt een aanrader. Kom ook echt terug.

Peter
15 augustus 2021

Zoals altijd lekker eten en goede service

Shawn
12 augustus 2021

Erg smakelijke maaltijden! Binnen 15 minuten van online bestelling stond de bezorger al voor de deur!

M. Boomsma
12 augustus 2021

De foeyunhai saus is meer water net rode kleur,geen smaak De fo nam is niet krokant. Ik heb al vaker hier besteld maar het lijkt wel of jullie een nieuwe stagiare kok hebben die nog maar net begonnen is, jammer

L.Lansdorf
9 augustus 2021

lekker en precies op tijd afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I.Mochel
8 augustus 2021

In de stromende regen prima op tijd en heet afgeleverd! Smakelijk gegeten

Leonie
7 augustus 2021

Lekker eten, prima bezorgservice

Eliza
7 augustus 2021

Altijd top eten hier! Warm en snel bezorgt!! Toppers!

Ardjoen
6 augustus 2021

Lekker als altijd houdt de kwaliteit en service hoog,lekker bezig.

Björn
3 augustus 2021

Netjes en verzorgd ingepakte heerlijk eten.

Magdalena
3 augustus 2021
scheffie
2 augustus 2021

Prima eten ! en snelle bezorging.

Benjamin
30 juli 2021

Altijd top! Vriendelijke bezorging en lekker eten.

Stefan
29 juli 2021

Soep was lekker Mixed was droog en met witte rijst. Ik had bami besteld en betaald. Bezorging snel en super vriendelijk.

DeYa
29 juli 2021

Voedsel Kwaliteit: goed; Hoeveelheid: goed; Smaak: goed; Prijs: goed; Service: goed. Sterren: *️⃣*️⃣*️⃣*️⃣*️⃣ Ga eens langs en probeer het menu eens uit.

Anoniem
29 juli 2021

10/10, eten was ontzettend lekker en warm!

Bastos
25 juli 2021

Altijd goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
24 juli 2021

Lekker eten, vlotte bezorging

Fam Smit
22 juli 2021

Erg lekker...Top.

Swofty
14 juli 2021

Weer hartstikke lekker

Tony
12 juli 2021

Niets verkeerds aan te merken.

Karen Smit
9 juli 2021

Heerlijk en goed bereid. Supermalse kip en de groenten waren ook goed gaar Echt een aanrader.

Gerda v.d. Wal
7 juli 2021

Helemaal geweldig ! En het eten was goed en goed warm. Ben van plan vaker te bestellen. M.vr.groet Gerda van der Wal

Jay
5 juli 2021

Perfect. Super snel ook en lekker. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cuno
2 juli 2021

Altijd lekker!

H.P.
29 juni 2021

prima maaltijd en op de afgesproken tijd bezorgd

Tristão
28 juni 2021

Het eten was smakelijk, de gebakken banaan was echt heel goed. Het bestellen was goed te doen, een fijn overzichtelijk menu. Ik vond de wachttijd wel wat aan de lange kant. De bezorger was heel vriendelijk! Al met al ben ik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Abdi
27 juni 2021

Mijn bestelling was heel laat afgeleverd, heb 1,5 uur moeten wachten terwijl bestellingen voorheen binnen 30 min werden afgeleverd. Na een uurtje wachttijd belde ik en kreeg ik te horen dat het bonnetje door een storing niet uitgeprint was. Dat kan gebeuren, maar misschien moetrn de bestellingen bij de website actiever in de gaten worden gehouden. Ik kreeg als goedmakertje slechts een blikje cola....

Regina Heeringa
26 juni 2021

De bestelling kwam 25 minuten later dan de aangegeven tijd

Blanca
21 juni 2021

Bestel wel vaak hier. Vind het lekker

Reshma
21 juni 2021

Nasi met garnalen zonder groenten besteld. We willen graag het recept :-) ! Eten was zalig. Iedereen heeft herrlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricky
19 juni 2021
Juliene Souza
12 juni 2021

Heerlijk eten, vrolijk personeel.

Erik Nander
11 juni 2021

Perfect ga gewoon zo door!!

Ricky Tjon
11 juni 2021

The best in town

SS
11 juni 2021

Altijd heerlijk, bestel wekelijks. Grote porties, vriendelijke bezorger. Aanrader!

Eddy Gun
8 juni 2021

Sometimes i wanna try something else but i just keep coming back here because the food is always delicious!! I love this place!! Always get complimentary shrimp crackers ,delivery always on point!

Ardjoen
5 juni 2021

Maandmenu genomen eten was echt super goed. Voor de tweede keer besteld bij little chinatown, ga zo door.

Karin
4 juni 2021

Eet hier regelmatig en het is verbazingwekkend gewoon altijd lekker. Goede porties, niet duur en hoog van kwaliteit. Zeer vriendelijke bezorgers ook die snel leveren.

Matthew
3 juni 2021

Heel goed klaar gemaakt, vlees is lekker mals en de bezorging is altijd super snel

KM
2 juni 2021

Te smerig voor woorden. Heb het eten weggegooid. De saus van de babi ketjap was verschrikkelijk zoet en vies. Het is een soort drap van palmsuiker en zetmeel met weinig ketjap en een smerige smaak. De stukjes spek waren ook van slechte kwaliteit. Ik hou wel van een beetje vet maar dit waren gwn pure reepjes varkensvet met amper vlees. Ik was zeer teleurgesteld aangezien ik heel erge trek had, maar dit was zo erg dat ik liever met honger ben gaan slapen. Ik bestel hier nooit meer.

GS
1 juni 2021

Ik had voor het eerst de nasi besteld ipv witte rijst... nou heb het na 1 hap weggegooid. Ik vind dit heel erg, want eten weggooien is een zonde, maar het was niet te eten. leek opgewarmde meuk, met een rare smaak. Het vlees was verder wel goed. Voor mij geen nasi meer.

Ricky
1 juni 2021
Reshma
31 mei 2021

Ik eet er altijd lekker. Ik had mihoen besteld, snel bezorgd, vriendelijke bezorger, warm afgeleverd en heerlijk gegeten. Mihoen met groenten en garnalen was het trouwens. Garnalen hadden perfecte garing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reshma
31 mei 2021

Nasi met garnalen en kipsate besteld. Zo heerlijk gegeten. 1 portie is ruim voldoende voor 2 personen. Zoals altijd supersnelle bezorging en eten komt warm aan. Aanrader.

Frans Kuijpers
31 mei 2021

Toppie

Blanca
30 mei 2021

Lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nik
29 mei 2021

Lekker gegeten!

Roy
28 mei 2021

Ik kan niks anders zeggen dan... , ik kan en zal jullie bij een ieder aanraden... Alles was super lekker, de de bezorging, us nooit zi snel geweest... een dikke👏🏽👏🏽👏🏽🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶👏🏽👏🏽🙌🏽🙏🏽

F.Zijlma
28 mei 2021

Iets meer groente.Bezorging was perfect.

Karen
27 mei 2021

Heerlijk en malse kip. Tot nu toe het beste wat we hebben gehad bij jullie. Top!!!

S.
26 mei 2021

Heeeeerlijk!!!!!! Grote porties en alles was heet toen het aankwam.

Anoniem
25 mei 2021

10/10

Blanca
25 mei 2021

Ik bestel hier vaak. Super lekker en extra snel bezorgd.

M&M
25 mei 2021

Je krijgt echt waar voor je geld! Grote porties! Bestel hier zeker weer..

Reshma
23 mei 2021

Nasi met garnalen (zonder groente) besteld. Snelle bezorging en het eten komt gloeiend warm aan. Over de smaak kan ik maar 1 ding zeggen: meest heerlijke nasi met garnalen ooit. Combi is verrukkelijk. Garnalen zijn mega en Little Chinatown bezuinigd zeker niet op de garnalen! En zo hoort het ook. Een aanrader. Wij zijn er in ieder geval fan van! Dank je wel voor de altijd goede service!!!

Wanisha
21 mei 2021

Ik had hier een nasi met garnalen besteld nadat ik 2 uur op een pizza heb moeten wachten van een andere restaurant die koud en niet lekker was. De nasi werd binnen een kwartier bezorgd! Hij was superwarm en echt heerlijk! Normaal ben ik geen grote eter maar ik heb zelf de hele bak opgekregen. Voor mij is het zeker voor herhaling vatbaar en zou het iedereen aanraden!

Ricky Tjon
19 mei 2021
Tina T.
16 mei 2021

Lekker!!!

Jay
16 mei 2021

Perfect. Goeie service , lekker eten, netjes ingepakt en een super snelle bezorging. Bedankt Jullie zijn de enige die een gratis drankje geven. Respect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Glenda
13 mei 2021
MARO
12 mei 2021
Eddygun
11 mei 2021

As per usual super lekker!!!! Altijd vriendelijke bezorging! Als ik geen zin heb om te koken bestel ik met plezier hier! ToP!

Bianca
10 mei 2021

Was weer lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laika
9 mei 2021

Het was lekker maar ik had een nasi .oksi meti bestelt en bami goreng maar kreeg 1 bami goreng en bami moksi meti jullie moeten wel goed op letten op de besteling volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jay
9 mei 2021

Lekker hoor! Tweede keer besteld. Goeie service/ kwaliteit. Ook een gratis drankje. Respect en bedankt. Ik zal vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Priscilla
7 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk. Goed verpakt. Warm :)

Jessica Capela
6 mei 2021

Het eten was lekker maar flink ziek geworden hierna! Echt beroerd gewoon, enorme tegenvaller helaas.

Tony
4 mei 2021

Eten, niks verkeerds aan te merken. Bezorgtijd prima.

Blanca
3 mei 2021

altijd lekker en snel bezorgd

L.Lansdorf
2 mei 2021

maaltijd goed bevallen, bestelling netjes en vlot afgeleverd. Ben al een tijd klant, kwaliteit goed

Isabel Maas
28 april 2021

Zoals altijd goed verzorgde maaltijd, heerlijk gegeten!!

R. Gijsbers
28 april 2021
Blanca
27 april 2021

Altijd lekker en snel bezorgd

Swofty
27 april 2021

Was weer heerlijk

Jolie Roos
27 april 2021

On top!

Bastos
27 april 2021

Altijd goed eten en altijd warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
22 april 2021

Erg lekker, keep up the good work & we'll keep ordering! :)

GS
20 april 2021

Op tijd geleverd, lekkere maaltijd. Aardige beleefde bezorger.

David
19 april 2021

Het eten was goed en zeer lekker

Ricky
17 april 2021

Het eten is altijd zeer smaakvol wat je ook besteld!

Diana
17 april 2021

Lekker eten en supersnelle levering.

Gigi
17 april 2021
Raymond Bosch
13 april 2021

Top restaurant goede snelle bezorging en het was heerlijk vooral de ossenhaas zoals die moet wezen botermals. Zeker 5 sterren waard

Anoniem
13 april 2021

Erg lekker en snel geleverd, ook goed ingepakt!

Laetare
4 april 2021

zoals gewoonlijk goed, alleen mag iets minder zout

Tina T.
3 april 2021

Heel goed!!!

Blanca
2 april 2021

Echt lekker eten en super snel bezorgd. Ik bestel hier vaak sinds lang geleden en nooit klachten gehad!

Swofty
1 april 2021

Was weer heerlijk