Beoordelingen van Little Chinatown Amsterdam-Zuidoost

Recente recensies

5.0
E.J. van Rossen
13 april 2024

Helaas was het bakje met loempia saus ingedrukt waardoor alles onder de saus zat. Ik begrijp dat het ergens in de verpakking moet, maar het zat niet bij de loempia’s, dus in eerste instantie dacht ik dat het vergeten was. Tot ik de omverpakking van de babi pangang opende en dat onder de saus zat. Het bakje had klem gezeten. Nogmaals ik begrijp dat het ergens in moet, maar was wel jammer omdat dit ook een kliederboel was geworden. Heb genoten van het eten.

Wanisha
2 april 2024

Bezorging supervriendelijk. Hoeveelheid eten meer dan voldoende voor 2 personen. Alleen vandaag helaas minder tevreden over de kwaliteit en smaak. Nasi was hard, proefde voor ons niet vers. En hoeveelheid kip kon ook echt beter. We geven altijd eerlijke reviews en het eten dat we bij jullie bestellen is ook altijd goed, maar vandaag was het het niet. Sorry.

Jan Braam
2 april 2024

Alles prima

Asha
29 maart 2024

Heerlijk gegeten, nasi kip zonder groenten. Snelle bezorging. Vriendelijke bezorgers altijd. Eten vers en goed warm. Goede portie voor 2 personen. Prijzen zijn wel iets omhoog gegaan, maar doet zeker geen afbreuk aan de kwaliteit, hoeveelheid en smaak. Broodjes fachong ook een aanrader. Deze wel in de winkel halen.

Judith
26 maart 2024

Lekkere moksi meti grote portie , en fijn dat er groente bij zit , smaak is lekker

Reshma
15 maart 2024

Alleen maar lof. Nasi met kip besteld. Snelle bezorging, eten goed warm, heerlijk als altijd. 1 portie is ruim voldoende voor 2 personen. Tot zover altijd volle bakken ontvangen. De opmerkingen die je online mee stuurt, worden ALTIJD gelezen en rekening mee gehouden. De bezorgers zijn ontzettend vriendelijk. Geen klachten, geen opmerkingen, maar meer dan alleen de complimenten voor jullie.

Oliver
13 maart 2024

Delicious food and good service.

L. Lansdorf
24 februari 2024

lekker en mooi op tijd geleverd

Manju Reijmer
23 februari 2024
Suzan
22 februari 2024

I ordered bami en you delivered noodles with alot of soy sauce.Please let bami be bami not noodles for48c to be bami.i was passed..

Bastos
19 februari 2024

Altijd lekker eten en zijn altijd optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam Danso
19 februari 2024

Me bestek waarvoor ik had betaald niet gekregen moest daar voor bellen en ik had een nasi speciaal zonder nasi gekregen dus moest weer bellen. Wat heel jammer was maar uiteindelijk toch wel gekregen. Eten was wel heerlijk vers en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dudley
6 februari 2024

Heerlijk en super goede service

Howard k
3 februari 2024
Ahnne
21 januari 2024

Gebakken sui kau 6 stuks - the shrimp was cold inside. Saoto soep taste burnt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R mars
11 januari 2024

Je krijgt veel eten bij jullie voor de prijs. De bami goreng en dit type bami/noodles wat jullie maken vind ik echter het eten niet waard. Heb vandaag gehoopt dat ik het niet weer zou krijgen, het andere vegetarische gerecht uit mijn bestelling was wel ok. Voorlopig sla ik jullie even over.

Doelman
9 januari 2024

Bami bestelt maar kreeg witte rijst. Het krokante buikspek was slap. Ik was niet blij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jazzlyn
8 januari 2024

Eten is altijd super lekkeren de teriyaki saus is echt zo goed. Bedankt voor de goede maaltijd

Dylan Spel
6 januari 2024
Charles
6 januari 2024

Kreeg mijn bestelling binnen 15 min voor de deur, op een zaterdag. Nasi, kip en bami waren lekker.

Dylan Spel
2 januari 2024
Bep
30 december 2023

Eten was koud en ook niet echt lekker sorr

Manju Reijmer
30 december 2023

Altijd goed op smaak, snel bezorgd en lekker bereid.

Dylan Spel
27 december 2023
Sebastiaant
23 december 2023

Altijd lekker eten en altijd optijd

Ben
23 december 2023

Goed eten Goede, snelle bezorging

Max Gerzon
22 december 2023
Erik Nander
20 december 2023

Het eten was perfect, alleen ik mis mijn gratis drank, dat is best wel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
5 december 2023

Lekker gegeten.

Jay
5 december 2023

Eerlijk jullie kwaliteit is achteruit gegaan. Bijv. Gebakken banaan is meer meel dan banaan. Garnalen met Peper en zout . Garnalen hadden hele dikke meel laag. Kwa smaak is het zelfde alleen die meel graag wat minder alsjeblieft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carrol
1 december 2023
Jaqueline
26 november 2023

I order sometimes and the quality is good, but today was terrible, rice came cold and very hard, pork belly was almost pure fat and very much like was cooked few days ago, the same with the crackers, feels like someone let it a week open and after sent to me, normally is good but today was terrible,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P wong
25 november 2023
Spel
23 november 2023
Manju Reijmer
21 november 2023

Altijd heerlijk eten, snel bezorgd en warm. Geniet elke keer weer.

Reshma
19 november 2023

We hebben heeeerlijk gegeten, zoals gewoonlijk. Nasi kip, zonder de groenten hadden we besteld. Met mini loempia's erbij. Snelle levering, alles goed warm en smaak voortreffelijk. Ik vind zelf de groente de rokerige lekker baksmaak van de nasi teniet doet, daarom altijd zonder. Little Chinatown heeft hier nooit, maar dan ook nooit moeilijk over gedaan. Goede service, leest de online opmerking altijd, vriendelijke mensen en bezorgers. Wij zijn superblij met jullie en hopen hier nog vaak te kunnen bestellen. Hartelijk dank!

anoniem
18 november 2023

Bezorging wegens drukte 1h50min. Bestelling vrijwel koud, en sausjes lekten door de slappe en ondiepe bakjes. Jammer want kwaliteit is verder goed.

Samanya
18 november 2023

Cha sieu en porkbelly 👌

Fam van Zanen
12 november 2023

Alles was heel lekker en kwam goed warm aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
5 november 2023

Goed heet en snel bezorgd

Magdalena
3 november 2023
Ano
3 november 2023
St Nicolaas
1 november 2023

Altijd snel

Sani
1 november 2023

Het eten was heerlijk. Wij hebben genoten. Het was vers, genoeg en lekker. Zal zeker anderen adviseren om het te proberen.

Calvin Simons
28 oktober 2023

Netjes verpakt. Ook in aluminium folie. Helaas mihoen ipv bami. Verders was het prima.

Isabella
17 oktober 2023

Was super lekker

Lila
6 oktober 2023

Lekker!

Silly
28 september 2023

Het eten was koud waardoor ik er niet van kon genieten het duurder een uur voor bezorging ik belde de winkel kreeg geen gehoor ben met honger naar bed gegaan, ik wil mijn geld terug

S
26 september 2023

Goed eten. Vers

Renu
25 september 2023

Ik bestel hier best vaak, normaal altijd tevreden, vooral als ik ziek ben en soep nodig heb (zoals dit keer). Het spijt me echter om te zeggen dat ik best ben geschrokken, omdat ik dit keer 2 dode kakkerlakken in de verpakking heb gevonden (mocht u bewijs willen heb ik een foto gemaakt). Alle afgelopen keren niks te klagen gehad maar ik vond wel dat u hiervan op de hoogte moest zijn, met de hoop dat er beter zal worden opgelet en schoongemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Justin
6 september 2023

Amazing!!👌🏼

Max Gerzon
1 september 2023
Gerard
26 augustus 2023

Het eten is achteruit gegaan, de bezorging was onvriendelijk, kortom ten opzicht van vroeger is het achteruit gegaan, heel erg zelfs. Onlangs om 21:40 geprobeerd af te halen, maar bediening liet mij niet binnen met de mededeling dat ze gesloten waren.

M. Willemsen
23 augustus 2023

Top: lekker eten, goede service, goede bezorgers… top dus

Nicole
20 augustus 2023

Er zat geen pindasaus bij de gebakken bananen en het bakje met chilisaus was geplet en dus zat alles onder de chilisaus. Wel super snelle bezorging!

G.Silvester
15 augustus 2023

Normaal gesproken heb ik geen klachten, maar deze keer een kleine klacht. Ik had buikspek en babi pangang besteld, altijd lekker maar de saus van de babi pangang was dus doorgelopen naar de kant van de buikspek, die was dus niet meer knapperig, maar papperig erg jammer, want dat krokante is juist waar ik het voor bestel. Beter zou dus zijn om de buikspek weer apart te doen.

J
14 augustus 2023
Paulus
6 augustus 2023

Klein portie en amper groenten, wat wel goed aanwezig hoort te zijn in dit gerecht. Smaak was oké maar niet echt denderend.

Judith
29 juli 2023

Lekker snel aardige bezorger

.
25 juli 2023

Lekker

Gerda
22 juli 2023
Anoniem
16 juli 2023

Het eten is vers en lekker, goede service

Valentina and Yurii
15 juli 2023

alles top .!!!!

Nico
11 juli 2023

Lekker snel bezorgd en goed warm

Hieu
9 juli 2023

I always order char siu with mihoen. However I only can add 1 mihoen per 1 char siu set. I wish I could add more than 1 mihoen per char siu, or there were option that mihoen had bigger potion, that's would be perfect.

Sandra
7 juli 2023

Was weer super lekker en super snel bezorgd

L.lansdorf
30 juni 2023

Vlak van smaak

Jaqueline França Lopes
28 juni 2023

Very good meal

Isa
20 juni 2023

Was zoals altijd weer heerlijk!! Bezorger ook vriendelijk, maakte netjes excuses dat hij iets later was vanwege het noodweer vanavond. Altijd vriendelijk een netjes!!

Elli
20 juni 2023

Vandaag was de groenten niet te eten. Oude verzuurde broccoli gebruikt.

Dean Cheung
13 juni 2023

Eend was heel matig

Anoniem
7 juni 2023

Het eten was vers en lekker, bezorging was heel snel.

Jerailey
29 mei 2023

Eten was lekker en bestelling kwam snel alleen was alle saus gelekt uit het bakje dus ik had niets om over mijn rijst heen te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fi
28 mei 2023

Snel bezorgd en lang niet zo lekker gegeten, meeste bezorging stellen mij teleur. Dit was zalig !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Weide
25 mei 2023

Viel deze keer tegen. Eerst anderhalf uur bezorgtijd. Het eten was slordig ingepakt. Een bakje was gaan lekken. Alle bakjes onder de saus. Het eten was goed warm, maar veels te zout. Dit alles verpeste het eten.

Laila
23 mei 2023

Kip gerecht was te zout. Niet eetbaar

Peter
22 mei 2023

Eten was weer van prima kwaliteit, alleen jammer dat er maar 9 loempias bij zaten ipv 10.

Lie-atjam-Maire
15 mei 2023

Ben tevreden, had nog geen ervaring met bezorging van maaltijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
24 april 2023
Shirley Jordan
23 april 2023

👍

Swofty
12 april 2023

Zoals gewoonlijk super lekker en super snel

Cuno Bon
8 april 2023

Heeeerlijk!!!! Het enige wat me niet zo blij maakt is dat de bakjes heel vaak heel vies aankomen. De koks vinden het blijkbaar totaal niet belangrijk of het schoon aankomt. Smaak is top!

Dylan Spel
26 maart 2023

Kwam beetje koud aan, verder geweldig zoals altijd

Maaike Willemsen
14 maart 2023
T.H.
11 maart 2023

Drinken vergeten en dan moet ik volgens hem de zaak bellen maar die nemen niet op. Ook de kortingscodes van de spaaractie kan ik niet kwijt in de bestelling

Maarten
8 maart 2023
Yuriy and Tina
7 maart 2023

Alles prima

Ronald
6 maart 2023

Eten smaakte goed, alleen jammer dat de bami die bij de babi pangang was besteld en dus ook betaald niet mee geleverd is.

Gert
4 maart 2023

Kwaliteit is goed. Levering snel en correct

Saturnus
28 februari 2023

Altijd Top!! Onze dank!! Xxx

Merzziño Clement
23 februari 2023

Afgelopen zaterdagavond heb ik een bestelling geplaatst van 40,- maar tot op heden heb ik niets ontvangen of een reactie van u. Zo ga je niet om met je klanten. Graag contact met mij opnemen zodat ik, deze avond dan eindelijk wél kan eten. Ik hoor het graag van u.

Sandra
17 februari 2023

Was weer heerlijk

Ricky
16 februari 2023
Dominique
8 februari 2023
Buiten
3 februari 2023

De smaak van de soep vond ik top. De kip met cashewnoten enorm flauw van smaak. Loempia's top

Anoniem
2 februari 2023

Extra kipsatéstokje gekregen, omdat ik iets anders niet hoefde, dat vond ik sympathiek!

Nico
30 januari 2023

Was heel lekker. Mis grote loempia op het menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sterre
27 januari 2023
Dani
23 januari 2023
Ruud Wolterman
22 januari 2023

Prima maaltijd, accuraat bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.