Avaliações de Little Chinatown Amsterdam-Zuidoost

Avaliações recentes

5.0
Maaike Willemsen
14 março 2023
T.H.
11 março 2023

Drinken vergeten en dan moet ik volgens hem de zaak bellen maar die nemen niet op. Ook de kortingscodes van de spaaractie kan ik niet kwijt in de bestelling

Maarten
8 março 2023
Yuriy and Tina
7 março 2023

Alles prima

Ronald
6 março 2023

Eten smaakte goed, alleen jammer dat de bami die bij de babi pangang was besteld en dus ook betaald niet mee geleverd is.

Gert
4 março 2023

Kwaliteit is goed. Levering snel en correct

Saturnus
28 fevereiro 2023

Altijd Top!! Onze dank!! Xxx

Merzziño Clement
23 fevereiro 2023

Afgelopen zaterdagavond heb ik een bestelling geplaatst van 40,- maar tot op heden heb ik niets ontvangen of een reactie van u. Zo ga je niet om met je klanten. Graag contact met mij opnemen zodat ik, deze avond dan eindelijk wél kan eten. Ik hoor het graag van u.

Sandra
17 fevereiro 2023

Was weer heerlijk

Ricky
16 fevereiro 2023
Dominique
8 fevereiro 2023
Buiten
3 fevereiro 2023

De smaak van de soep vond ik top. De kip met cashewnoten enorm flauw van smaak. Loempia's top

Anoniem
2 fevereiro 2023

Extra kipsatéstokje gekregen, omdat ik iets anders niet hoefde, dat vond ik sympathiek!

Nico
30 janeiro 2023

Was heel lekker. Mis grote loempia op het menu

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sterre
27 janeiro 2023
Dani
23 janeiro 2023
Ruud Wolterman
22 janeiro 2023

Prima maaltijd, accuraat bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Björn
21 janeiro 2023
Sam
18 janeiro 2023

Heerlijk, warm, het was een beetje veel maar dat is niet erg, juist fijn. De gebakken rijst was perfect en de Foe Yong Hai was heerlijk en met heel erg veel ei. Anders dan elders vaak is zitten de bakken niet voor de helft vol met te zoete saus. Wij zijn erg tevreden en bestellen hier nu meerdere keren per maand.

Magdalena
18 janeiro 2023
Anne
15 janeiro 2023

De gerechten waren goed van smaak. Overal wel een pitje in, maar dat vonden wij wel lekker. Jammer dat de nasi en bami minder waren(hard, geen smaak). Bezorging 10 min. later vanwege drukte (Arena), maar ook dat vonden wij niet erg. Al met al zouden wij zeker nog een keer bestellen bij Little Chinatown.

Bjorn
8 janeiro 2023
Marie
7 janeiro 2023
Petra Jalass
2 janeiro 2023

Very nice. They know no problems. Always again.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marge
26 dezembro 2022

gekmakend lekker

Jorginho Marengo
26 dezembro 2022

Goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Magdalena
19 dezembro 2022
Barcelos
19 dezembro 2022

Fresh cooked and flavorful food. Delivery is within the promised time and it arrives nice and warm.

Karolien
11 dezembro 2022

Eten was goed, net zoals altijd! De bezorging ook.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alysha
10 dezembro 2022

Heerlijk, super netjes ingepakt zodat het zonder lekkage bij mij bezorgd werd!

Marge
9 dezembro 2022

gekmakend lekker

Anoniem
5 dezembro 2022

Bakje saus was gesmolten en had geen saus meer voor mijn vlees

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erik Nander
3 dezembro 2022

Perfect

Magdalena
29 novembro 2022
François
26 novembro 2022

Comida deliciosa, buen precio y calidad. Creo que pueden mejorar un poco el tiempo de entrega.

Erik Nander
17 novembro 2022

Ik miss weer mijn 2 sambal

Amg
16 novembro 2022

Altijd lekker en warm en goede porties!

Marouan
14 novembro 2022

Lekker eten en bedankt voor het gratis drankje erbij!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Giuliano
5 novembro 2022

De bami was erg plakkerig, leek vastgeklampt, weet niet of het vers was. Teveel saus in het bakje waardoor het meer op een soep leek. Broodjes zijn wel lekker

Sandra
25 outubro 2022

Lekker eten en weer super snel bezorgd

Magdalena
24 outubro 2022
Ricky
22 outubro 2022

De groentegerechten is echt heerlijk! Super

anoniem
18 outubro 2022

Altijd snel en erg lekker

M. Boomsma
13 outubro 2022

Graag erbij schrijven dat de nasi en bami pittig zijn,ik hou er nl niet van. En de zoet zure kip ,ik moet echt zoeken naar de kip er waren wel genoeg PAPRIKA en wortels,voor de rest qua smaak is goed

Erik Nander
12 outubro 2022

Bedankt was gewoon lekker

anoniem
12 outubro 2022
Renu
9 outubro 2022

Lekker heet en vers bezorgd, de snacks waren goed krokant. Bedankt!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Koelewijn
6 outubro 2022

Heerlijk eten! Een aanrader. Zelfs bij het ziekenhuis wordt dit netjes bezorgd!

Erik Nander
5 outubro 2022

Ik mis mijn sambal terwijl ik heb het betaald,😱

Bjorn
3 outubro 2022
Marielle
2 outubro 2022

Het vlees was echt aangebrand, hard leek wel een bot. Helaas niet gewend van jullie!

Erik Nander
15 setembro 2022

Gewoon perfect

Bjorn
14 setembro 2022
anoniem
9 setembro 2022
Ezra
8 setembro 2022

Smaak was goed als altijd, maar vrijwel hele bestelling was koud. Dit was m.n. lastig met de roti vellen

Aroena
5 setembro 2022

Super snelle bezorging. Top

Marie
1 setembro 2022
Hezrien Mizouri
30 agosto 2022

Heerlijk eten altijd weer warm bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R
30 agosto 2022
Bjorn
27 agosto 2022
Dylan Spel
26 agosto 2022
Ivy
26 agosto 2022

Het was weer uitmuntend, dikke duim.

Chefmahasingh
26 agosto 2022

Beste gerecht van littlechinatown. Garnalen 5spices ❤️❤️❤️

Gouden Leeuw 528
20 agosto 2022

Elke keer zit de hele tas onder de saus. Ik moet steeds de bakken afspoelen voor ik het meer kan zetten. En het eten gaat achteruit.

Gisla
20 agosto 2022
Ricky
19 agosto 2022
Dostojevskisingel 333
18 agosto 2022
Teuus
18 agosto 2022

Was weer lekker.

anoniem
15 agosto 2022
Ruud Wolterman
14 agosto 2022

Prima hapjes, maaltijden en forse porties.

Dapperdikkerdje
3 agosto 2022

Bestelling precies op tijd, compliment ! Eten was lekker en gezonder als gedacht, maar kip met ananas dan ook graag iets grotere stukken ananas, maar broccoli, wortel, champignons, lekker hoor..

Linda
2 agosto 2022

Eerlijk dit keer was het niet lekker. Saoto had een gekke smaak, vulling zat er al in dus stokjes waren helemaal sompig en de foh nam zaten harde stukken bot in.. echt jammer

Cuno Bon
1 agosto 2022

Het eten is bijna altijd erg lekker. Maar heel vaak zit de hele zak onder de saus en zijn alle bakjes helemaal vies. Ik moet vaak de bakjes onder de kraan houden voor ik ze open maak… Dat is jammer.

Lady
29 julho 2022

Heel lekker, en snel bezorgd, plus 2 gratis cola echt top! Tot de volgende bestelling😋

Ivy
29 julho 2022

Heerlijke saoto soep :) hebben weer heerlijk gesmuld. Bedankt voor de fles rose heerlijk lunch van gemaakt, fijn zo mijn weekend in te gaan. Tot snel weer en complimenten aan de kok.

Truus
26 julho 2022

Hoop dat de kok zijn dag niet had en dat het bij 1 dag blijft. Babi pangang was slecht. Rijst was niet gaar. Jammer.

Harry
26 julho 2022

Goede service, lekker gegeten.

Cynthia
25 julho 2022

Fantastisch zoals altijd.

DMB
25 julho 2022

Heerlijk eten! Goede smaak, grote porties en altijd snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Abigail
25 julho 2022
Nasif Nsubuga
24 julho 2022

Lekker top class

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joli
24 julho 2022
TH
23 julho 2022

Veel beter dan de vorige keer

Ricky
22 julho 2022
Asia
21 julho 2022

Altijd goed,goede verzorging en heerlijk eten. Xxxx

TH
20 julho 2022

Ik ben normaal fan en bestel met enige regelmaat maar de gado gado kunnen jullie maar beter van het menu halen. Dat lijkt in de verste verte niet op hoe het gerecht bedoeld is. Hielp ook niet dat de box open was gegaan bij de bezorging.

Eddygun
20 julho 2022

Weer es heerlijk gegeten. Top levering in korte tijd! En Bedankt voor het extra Drinken! Always a pleasure to eat from you folks! :)

Ricky
14 julho 2022
Sophie
11 julho 2022

Was heel lekker en goede porties, jammer dat de heerlijke gebacken banaan niet verser blijven tot dessert. Misschien gaan we volgende keer gewoon met bananen beginnen :P . Gaan hier zeker nog een keer bestellen!

Tany
11 julho 2022

Eten was lekker warm en goed van smaak. De soep was zelfs nog heet.

Anna
9 julho 2022

The charsiu is very dry, which should be moist and have strong charsiu flavour The wonton soup broth is very bland and not flavorful enough. The pork belly is also very dry.

Tina.t
8 julho 2022
Yml
3 julho 2022
Truus
1 julho 2022

Goed niets mis mee, maar wie heeft in godsnaam bedacht kroepoek onder de crispy porc te leggen. Dat kan je wel laten. Doe dan iets van kool of zo.

Monang
30 junho 2022
B
28 junho 2022

Altijd lekker

G.Siteur
24 junho 2022

Snelle aflevering, goed eten en vriendelijke bezorger.

Marge
20 junho 2022

heerlijk

Saturnus
19 junho 2022

Eend/moksie meti met bami en nasi vegetarisch besteld. Alles is/was lekker..Heerlijk gegeten? Zeker een aanrader.. Xxxx

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marge
19 junho 2022

lekker

Jen
13 junho 2022

We ordered Szechuan Shrimp and Babi Pangang. If you like spicy, eating foods with the sambal sauce makes them more tasteful. Shrimp and vegetables are very fresh, and there are lots of meat (pork) in the Babi Pangang. The Shrimp snack coming with free of charge is also good!

B
10 junho 2022
Bjorn
9 junho 2022
Marie
7 junho 2022

Snel bezorgd. Eten warm ontvangen. Goede prijs kwaliteit. Grote portie.

Ricky
7 junho 2022
EB
6 junho 2022

Heerlijk van gegeten, sterke smaken. Het lijkt prijzig voor een dunne portemonnee, maar je krijgt goeie bakken vol. Bezorging goed. Zeer tevreden met dit restaurant in de buurt. Enige puntje: Ik verwachtte brede bami, maar was meer wat ik onder de naam "mie" kende, i.e. dun (maar ligt misschien aan mijn beperkte kennis). Alsnog lekker, maar dan ben je daar op voorbereid als je dit leest :) Iemand had ook een keer een prank bestelling op ons adres gedaan voor 200e en toen zijn ze eerst even langs gegaan om dat bij ons na te vragen. Goede service en lieve mensen.

Kat
6 junho 2022

very fresh Ingredients, excellent taste, and fast delivery!

Ayvie
5 junho 2022

Bestel hier altijd wanneer we trek hebben in chinees of surinaams. Altijd top!! Vandaag was het een drukke dag denk ik voor ze. Duurde wat langer en een van ons miste jammer genieg een bak witte rijst bij zijn garnalen gerecht. :( maar verder was alles super. Bedankt voor de fles rose :) we hebben ervan genoten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans Ouwerkerk
5 junho 2022
Sandra
30 maio 2022

Was weer heerlijk en super snel bezorgd door héle vriendelijke bezorger

Marc
29 maio 2022

De loempia's waren vergeten, maar nadat ik even gebeld had werden die meteen nabezorgd, heel fijn.

Tevreden klant
27 maio 2022

Het eten was erg lekker en vers. De bezorging was super snel

Marge
25 maio 2022

zeer heerlijk

Fernando Gutierrez
24 maio 2022
CM Scheiberlich
24 maio 2022

zeer heerlijk, u zit hier al een poosje, maar ik vind u een verrijking van de amsterdamse culinaire Poort

Ivy
23 maio 2022

Altijd toppie!! Dit keer wel mijn gratis blikje cola vergeten bij mijn bestelling :) heerlijk gegeten

Willemien
22 maio 2022

Ben goed tevreden met het eten. Goed verzorgd ook.

Monang
18 maio 2022
Bjorn
16 maio 2022
Blanca
15 maio 2022

Ik besteel hier vaak, eten is lekker en bezorging altijd snel (op zondag neemt iets langer) Eten komt altijd lekker warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G.Siteur
15 maio 2022

Beef fried rice was zoals altijd heerlijk, en de bezorging verliep soepel, nog geen half uur hoeven wachten. De bezorger was beleefd en vriendelijk. Wordt zeker nog eens herhaald.

Sebastiaa
10 maio 2022

Was lekker warm en top bezorger relax verdiend een 10

RGijsbers
10 maio 2022

ik wil mijn code gebruiken hoe gaat dat in zijn werking

Gerard Possemis
9 maio 2022

Goede maaltijd en zeer vriendelijke bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bjorn
8 maio 2022
Ivy
7 maio 2022

Heerlijke saoto soep en goed gevuld ook. Broodjes hete kip en stirfried noodles uitmuntend en altijd goed nooit teleurgesteld. En bedankt voor de flesje wijn :) we hebben weer heerlijk genoten zeg van mij altijd een dikke 10 voor jullie

Anoniem
6 maio 2022

Heerlijke eend.

Kimberly
6 maio 2022

너무 맛있어요

Monang
5 maio 2022
G
4 maio 2022

Ik vond de Bami/tjauw min droog en kaal niet echt smaakvol, de nasi was nog hard en had geen smaak. Vlees vond ik wel lekker.

Truus
4 maio 2022

Lekker, beetje te pittig. Hoeft niet met black bean saus.

Bjorn
2 maio 2022
eddy
30 abril 2022

Was after awhile that I ordered and.... I missed it. It was delicious again. Delivery on point and thanks for the extras😉

Bjorn
30 abril 2022

Mooi netjes ingepakt heerlijk maaltijd en goed bezorgd.

Fam Grootfaam
29 abril 2022

Rijst was hard vandaag.

Blanca
28 abril 2022

Ik bestel vaak, altijd lekker en snel

Bjorn
27 abril 2022
Anoniem
26 abril 2022

Half uur later bezorgd dan aangegeven. Dus de bestelling was al enigszins afgekoeld.

Daniela Ibanez
25 abril 2022

Delivery takes too long! After placing my order, I received an email indicating the food will arrive in 45 minutes (this is quite long) Finally, the food arrived 75 minutes after I placed the order = 1hour and 15 minutes I live close to the restaurant and I'm surprised by the time it takes.

Ivy
25 abril 2022

Saoto soep, dumpling soep met noodles en tjap tjoy eigenlijk alles wel is heerlijk. Ik heb ook vaak roti en broodje hete kip alles is echt uitmuntend. Enige plek wat een dikke 10+ krijgt van mij

Jacqueline
24 abril 2022

Super service, lekker snel. Ik had iets besteld met 2 soorten vlees, echter was 1uitverkocht. Werd netjes gebeld met uitleg en welk soort vlees ik er voor in de plaats wilde. Heerlijk eten, roti kerrie super, chew sieu ook erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rasta
24 abril 2022

Eten was goed prima👍🏾 Alleen vind ik de bakjes nasi bami rijst etc wel weinig maar verder top ben die grotere bakken namelijk gewent maar het eten en de bezorging was top !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Macintosch
24 abril 2022

Heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar.

Gerard Possemis
23 abril 2022

In tegenstelling tot de vorige maaltijden vond ik de nasi en bami onder de maat. De kip bijna geroosterd en ook de tjap tjoy was vrij smakeloos. Uitzondering Gebakken banaan constante kwaliteit. DIt zijn mijn opmerkingen.

Rina
22 abril 2022

Heerlijk! Vers, alles was lekker van smaak, snelle en vriendelijke bezorging. Dik tevreden :)

Willemien
21 abril 2022

Het eten is goed en lekker. Snel en op tijd bezorgd. Schoon en netjes ingepakt. Ben best tevreden met dit restaurant. LittleChinatown.

Raoul Macnack
21 abril 2022

Het eten was uitermate heerlijk! Vond de satesaus wel heel dik, wat het wat minder aantrekkelijk maakt om later op te eten (bijv. Na opwarmen). Maar verder was het eten heerlijk en de service van de medewerkers bij het afhalen super vriendelijk!

C. Bon
20 abril 2022

Ik vond de kwaliteit van het eten een beetje achteruit gegaan de laatste jaren. Er kan altijd nog meer smaak in. Laatste keren was het gewoon ok. Niet heel goed en niet slecht.

Mark
20 abril 2022

Vlotte bezorging, heerlijk eten.

Truus
16 abril 2022

Lekker en snel

Gerard Possemis
15 abril 2022

De kwaliteit is constant goed van alle producten die geleverd zijn zoals gebakken banaan, kleine loempiaatjes en Mihoen Chinatown. Onze complimenten! vriendelijke groet, Ella en Gerard Possemis

Bjorn
13 abril 2022
Anoniem
13 abril 2022

Top.

Bjorn
12 abril 2022

Op tijd bezorgd en heerlijk maaltijd

Emiel
9 abril 2022

Door drukte waren ze wat later, maar hiervoor is netjes gebeld, waardoor ik niet onnodig zat te wachten. Het eten zelf was superlekker, smaken allemaal goed in balans! Kortom, een waar genot!

Bjorn
9 abril 2022

Heerlijk eten en goede bezorging

Erik Nander
7 abril 2022

Bezorg tijd was iets later geworden vanwege slecht weer, maar het eten was gewoon perfect, bedankt.

Ricky
6 abril 2022

De groentegerechten met diverse soorten sauzen zijn zeer smaakvol en gezond.

Bjorn
4 abril 2022

Goede bezorgd en heerlijk maaltijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Björn
30 março 2022

Goed snel bezorgd en heerlijk maaltijd.

Kimora
28 março 2022

het vlees was heel erg taai en de bezorging duurde lang

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ricky
25 março 2022
Bjorn
22 março 2022

Prima bezorg geleverd.

Salma
21 março 2022

Eten was heel lekker. Vooral kip fashong die halal was.

Bjorn
21 março 2022

Geen opmerkingen. Op tijd bezorg. Maaltijd is lekker. En netjes verpakt.

Fons
17 março 2022

Ik was iets te vroeg met afhalen, ze gingen gelijk aan de slag!

Lansdorf
17 março 2022
R. Gijsbers
15 março 2022

er zat er weini ganalen in mijn gerecht

Fons
9 março 2022
Björn
1 março 2022
Erik Nander
26 fevereiro 2022

Gewoon perfect

Erik Nander
22 fevereiro 2022

Perfect

Kromowihardjo
20 fevereiro 2022

Heerlijk maaltijd goede service bezorging.

Iris
18 fevereiro 2022

Helaas steeds als ik hier bestel kort daarna buikklachten het smaakt goed maar er is toch iets aan het eten wat niet oke is verder zeer tevreden over de bezorging ondanks storm eugine heel snel bezorgd en warm

Erik Nander
18 fevereiro 2022

Alles is compleet behalve mijn gratis cola zero, geen probleem, volgende keer als ik iets besteld krijg ik dan 2 ipv 1.

Reshma
11 fevereiro 2022

Bestel vaker bij jullie en altijd zeer tevreden, maar dit keer helaas minder positief. Nasi met garnalen zonder groenten wat we altijd bestellen werd heel veel tauge met garnalen en wat nasi. Leek meer op tjap tjoy. En het eten droop in de olie. De authentieke rokerige smaak van de nasi zoals jullie het altijd opbakken was er niet. Broodje was heel rommelig en niet goed verpakt. Half open in aluminiumfolie waardoor de saus uitliep. En dit zijn we niet gewend. Altijd keurig en heerlijk gegeten met de familie, maar nu helaas een tegenvaller. Volgende keer weer beter. Want de nasi met garnalen zonder groente is een aanrader.

Remco W.
7 fevereiro 2022

In lange tijd dat we hier bestellen, zijn we dit keer echt ontevreden. In de buikspek zat veel kraakbeen, wat niet te eten is. We hadden twee broodjes Fo nam besteld waarop de ene alleen zuur en de ander zuur en sambal, toch werden ze allebei met sambal geleverd. Waarschijnlijk kan de website dat niet scheiden, omdat het ook niet op de bon terug te vinden is. Dat is echt de eerste keer dat we dit mee maakte.

Rachella
6 fevereiro 2022

Lekkere fo nam!

Bjorn
3 fevereiro 2022

Kwaliteit eten en goed bezorging!

Sandra
3 fevereiro 2022

Heeerlik

David
3 fevereiro 2022

Heerlijk eten, royale porties, keurig op tijd.

Lansdorf
3 fevereiro 2022

zoetzuur beetje flauw

H.P.
31 janeiro 2022
Björn
30 janeiro 2022

Heerlijk kwaliteit eten netjes verpakt en snelle bezorging met vriendelijke groet.

Yuriy and Tina
30 janeiro 2022

Super cool! alles lekker en goede prijs !!!!

Sara
30 janeiro 2022
Erik Nander
30 janeiro 2022

Perfect

Asha
29 janeiro 2022

Garnalen zijn heerlijk hier. Grote garnalen en ruime portie waar je makkelijk met z'n tweeën van kunt eten. Er wordt niet op bezuinigd. Prijs/kwaliteit voortreffelijk. Dank jullie wel. Onze maagjes waren zeer tevreden.

Erik Nander
28 janeiro 2022

Gewoon perfect

Reshma
28 janeiro 2022

Het was weer heerlijk genieten van de nasi met garnalen, zonder groenten. Na lange tijd bestelde ik weer bij jullie en het was 1 groot feest voor de smaakpapillen. Bezorging ook heel erg vriendelijk. Het is altijd fijn om een bezorger met een glimlach te zien met warm eten. Dank jullie wel voor het lekkere eten en het bezorgen.

Erik Nander
26 janeiro 2022

Gewoon Perfect

Em
22 janeiro 2022

Ik ben al jaren klant en krijg normaal gesproken een uitstekende service. Vanavond kwam mijn bestelling echter 35 minuten na de verwachte levertijd aan en was niet warm, er was geen verontschuldiging of erkenning van de vertraging. Ik begrijp dat het in het weekend drukker is, maar als er een vertraging is, laat het de klant dan weten en geef ze korting op hun volgende bestelling.

Diana
22 janeiro 2022
Roberto Verschoor
22 janeiro 2022

De bestelling klopte niet even gebeld met China Town het niet ontvangen product werd netjes na geleverd netjes top gedaan..............

Erik Nander
22 janeiro 2022

Gewoon perfect

Samuella
21 janeiro 2022

Food was really nice and delivery was also quick.

H.P.
20 janeiro 2022
Ricky
20 janeiro 2022
Gerben
20 janeiro 2022

Prima

Jbv
19 janeiro 2022

Heerlijk zoals altijd :)

Caressa
18 janeiro 2022

Wat een verrassing was de groenten bij de moksi meti. Kool met wortel en boontjes, niet een zielig stukje groenten, maar gewoon een flinke berg groente. Jammer dat het zo onder het vlees verstopt zat. Was er zeer blij mee, smaakte heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard Possemis
16 janeiro 2022
Eddy
14 janeiro 2022

Even Though I Iove ordering here and the food is always great, yesterday, i think i had a bad batch.😢 the food except for the roti roll, tasted really stale, like it was out all day. Jammer !🥺 Hoping for a better batch next time. Delivery though, always top notch!!

G.
13 janeiro 2022
Sandra
11 janeiro 2022

Wéér heerlijk

Erik Nander
11 janeiro 2022

Gewoon perfect!! Heb geen andere feedback

Fortuna
8 janeiro 2022

Really nice and good dishes

Jenn
7 janeiro 2022

Jammer van de harde rijst.

Ricky
7 janeiro 2022
Anoniem
7 janeiro 2022

10/10 literally the best Asian food we've ever eaten!

Kuijpers
1 janeiro 2021

Helemaal toppie

Nik
1 janeiro 2021
Judith
26 dezembro 2021

Was lekker vers bereid goed op smaak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robertino
24 dezembro 2021

Bezorging was snel en het Eten was heerlijk vol op genoten!

Trang
23 dezembro 2021

The pekking duck is too salty. Delivery is more than 30 mins later than indicated time

H.P.
20 dezembro 2021
Ricky
17 dezembro 2021
Chris
17 dezembro 2021

Altijd een snelle vriendelijke bezorging en de kipsaté is lekker mals. De kwaliteit van de rijstgerechten is ook uitstekend.

Onbekend
16 dezembro 2021

10+ En dat meen ik echt! Ik had roti, broodjes hete kip en satoasoep. Nergens beter ! Grote porties en altijd zelfde goede kwaliteit eten. Tevens mijn eten is ALTIJD op tijd binnen. Mijn favoriete tent ;)

Onbekend
14 dezembro 2021

Was weer heerlijk ;) snel en heerlijk warm. En lekker feestelijk gemaakt met een fles wijn wat ik heb gekregen. We hebben enorm genoten bedankt en onze complimenten aan de kok. Grt aan de lieve bezorger

Natasja
9 dezembro 2021

Lekker! En de ze kwamen precies op de geschatte tijd.

Thomas
9 dezembro 2021

Bestel hier al een jaar en zoals altijd is het heerlijk. Snelle bezorging, goed en stevig verpakt en porties kun je wel 2x van eten! Gratis frisdrank ook natuurlijk een pluspunt.

Erik Nander
6 dezembro 2021

Was gewoon perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jose
5 dezembro 2021

Bedankt voor de gratis wijn. Deze keer geen goede beoordeling bij de kwaliteit van de eet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tevreden klant :)
5 dezembro 2021

Geen een slechte opmerking over deze zaak :) altijd heerlijk eten en snelle bezorging. Goede grote porties en weeerr bedankt voor de wijn jongens! Echt lief, we hebben het heerlijk bij ons eten gedronken. Was weer smullen en tot gauw. O en complimenten aan de kok….dikke duim voor jullie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

l.lansdorf
5 dezembro 2021

lekker. Vriendelijke bezorger, mooi op tijd

Ricky
3 dezembro 2021
Amber
1 dezembro 2021
Karin
26 novembro 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Ayvie
25 novembro 2021

De saoto soep, dumpling soep, Stirfried beef en mihoen met kip was overover heerlijk !!! Tweede keer deze week en we blijven maar hier bestellen. Weer complimenten aan kok en bedankt voor de fles wijn zo lief. Tevens ook allemaal leuke vrolijke bezorgers :)

Erik Nander
25 novembro 2021

Gewoon Perfect

Ivy
23 novembro 2021

We hebben weer heerlijk gegeten dikke 10 voor jullie! Altijd vers en heerlijk warm, stoom kwam er nog af vd rijst. Bedankt voor de fles witte wijn dikke knuf en tot snel weer. Compliment aan de kok

Sara
23 novembro 2021
DE
21 novembro 2021

Lekker

Ricky
19 novembro 2021
Blanca
18 novembro 2021

Lekker als altij en super snel bezorgd

Erik Nander
17 novembro 2021

Gewoon perfect!!

Koeki
15 novembro 2021
marianne
14 novembro 2021

Erg lekker! Dank ook voor de gratis Cola. Een tip: gooi geen chocolade bonbonnetjes onder het eten. Deze waren namelijk alle gesmolten en gaven een bende

Elisa
12 novembro 2021

Bezorger kwam 20minuten te laat, heb meer dan een uur gewacht. Wonton soep was lekker, spek niet krokant en geroosterd vlees slap en taai, nasi weinig smaak

Eddygun
12 novembro 2021

Was weer als gewoonlijk verschrikkelijk...Lekkker!! Houdt echt van de bediening en bezorging altijd met een glimlach, ongeacht de tijd of dag

Iede
11 novembro 2021
Ricky
11 novembro 2021
Aiza
11 novembro 2021

Lekker eten

Bjorn
10 novembro 2021

Kwaliteit maaltijd en bezorging is Prima! Ga zo door!

T.
9 novembro 2021

Ik weet niet of het door drukte kwam maar de kwaliteit van de fou yong hai kip en de bami waren een stuk minder dan normaal. Ook hadden we kroepoek besteld en die zat er niet bij. Toen ik gelijk na bezorging daarvoor belde ging hij ieder keer gelijk naar voicemail of namen ze gewoon niet op. Ik heb 5 keer gebeld en 5 keer lukte het niet. Ik ben ook niet terug gebeld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
6 novembro 2021

We hebben weer heerlijk gegeten, en supersnelle service, het eten was er 10 minuten eerder.

Ricky
5 novembro 2021
Ayvie
2 novembro 2021

Onze beste van Amsterdam:) kinderen en ik zijn verslaafd aan jullie! Zeker minstens 1x in de week bestellen we en trouwens bedankt voor de fles wijn zo lief!!! Tot mrg weer hahahah

Jhonlez
2 novembro 2021

Goede service

Maringe
1 novembro 2021

Superservice! Gevraagd om witte nasi ipv bruine, dit was geen probleem. Vervolgens zelf online een verkeerd gerecht besteld, weer gebeld en dit kon zonder problemen worden gewijzigd. Het eten werd op tijd bezorgd, was nog heerlijk warm. Goede porties, lekker en ook nog een gratis drankje! Toppers, dankjewel!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Björn
26 outubro 2021

Lekker warm maaltijd en op tijd bezorgd.

Ayvie
25 outubro 2021

Alweer heerlijk :)

Ayvie
23 outubro 2021

Was weer geweldig 😍 mijn favoriete restaurant! Altijd heerlijk warm en supeeerrrrr lekker alles is gwn heerlijk

Ricky
23 outubro 2021
Lee
22 outubro 2021

Valt mee. Het eten heeft smaak. Alleen heel erg veel taugé in alles. In Tjauwmin in de tjaptjoy. In de garnalen. . Teveel taugé. Lekker een gratis drankje erbij. Goed idee.

Mark
20 outubro 2021
Magdalena
17 outubro 2021
Eric Nooij....
13 outubro 2021
Mark
12 outubro 2021
Ayvie
12 outubro 2021

Tja wat moet ik zeggen…altijd superlekker en warm bij aankomst. Bedankt en complimenten aan de kok

Ayvie
10 outubro 2021

We hebben weer heerlijk genoten :) alles was weer uitmuntend, complimenten aan de kok! Tevens bedankt voor de fles wijn echt aardig van jullie. Tot snel weer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sivm
10 outubro 2021
Ricky
9 outubro 2021
Aa
9 outubro 2021
Renate Galdeij
3 outubro 2021

Heerlijk eten, aardig restaurant personeel. En fijn in de communicatie mocht er wat zijn.

Magdalena
30 setembro 2021
Fons
29 setembro 2021
Eric nooij
29 setembro 2021

Top bezorging Waren wat vergeten met bezorgen Binnen half uur gebracht + een extra drankje. Wat wil je nog meer.......

Ivy
27 setembro 2021

Niks op of aan te merken, altijd super heerlijk eten! Een van de favorieten bij ons thuis ☺️