Bewertungen von Little Chinatown Amsterdam-Zuidoost

Neue Beurteilungen

5.0
Maaike Willemsen
14 MĂ€rz 2023
T.H.
11 MĂ€rz 2023

Drinken vergeten en dan moet ik volgens hem de zaak bellen maar die nemen niet op. Ook de kortingscodes van de spaaractie kan ik niet kwijt in de bestelling

Maarten
8 MĂ€rz 2023
Yuriy and Tina
7 MĂ€rz 2023

Alles prima

Ronald
6 MĂ€rz 2023

Eten smaakte goed, alleen jammer dat de bami die bij de babi pangang was besteld en dus ook betaald niet mee geleverd is.

Gert
4 MĂ€rz 2023

Kwaliteit is goed. Levering snel en correct

Saturnus
28 Februar 2023

Altijd Top!! Onze dank!! Xxx

Merzziño Clement
23 Februar 2023

Afgelopen zaterdagavond heb ik een bestelling geplaatst van 40,- maar tot op heden heb ik niets ontvangen of een reactie van u. Zo ga je niet om met je klanten. Graag contact met mij opnemen zodat ik, deze avond dan eindelijk wél kan eten. Ik hoor het graag van u.

Sandra
17 Februar 2023

Was weer heerlijk

Ricky
16 Februar 2023
Dominique
8 Februar 2023
Buiten
3 Februar 2023

De smaak van de soep vond ik top. De kip met cashewnoten enorm flauw van smaak. Loempia's top

Anoniem
2 Februar 2023

Extra kipsatéstokje gekregen, omdat ik iets anders niet hoefde, dat vond ik sympathiek!

Nico
30 Januar 2023

Was heel lekker. Mis grote loempia op het menu

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sterre
27 Januar 2023
Dani
23 Januar 2023
Ruud Wolterman
22 Januar 2023

Prima maaltijd, accuraat bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Björn
21 Januar 2023
Sam
18 Januar 2023

Heerlijk, warm, het was een beetje veel maar dat is niet erg, juist fijn. De gebakken rijst was perfect en de Foe Yong Hai was heerlijk en met heel erg veel ei. Anders dan elders vaak is zitten de bakken niet voor de helft vol met te zoete saus. Wij zijn erg tevreden en bestellen hier nu meerdere keren per maand.

Magdalena
18 Januar 2023
Anne
15 Januar 2023

De gerechten waren goed van smaak. Overal wel een pitje in, maar dat vonden wij wel lekker. Jammer dat de nasi en bami minder waren(hard, geen smaak). Bezorging 10 min. later vanwege drukte (Arena), maar ook dat vonden wij niet erg. Al met al zouden wij zeker nog een keer bestellen bij Little Chinatown.

Bjorn
8 Januar 2023
Marie
7 Januar 2023
Petra Jalass
2 Januar 2023

Very nice. They know no problems. Always again.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marge
26 Dezember 2022

gekmakend lekker

Jorginho Marengo
26 Dezember 2022

Goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Magdalena
19 Dezember 2022
Barcelos
19 Dezember 2022

Fresh cooked and flavorful food. Delivery is within the promised time and it arrives nice and warm.

Karolien
11 Dezember 2022

Eten was goed, net zoals altijd! De bezorging ook.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alysha
10 Dezember 2022

Heerlijk, super netjes ingepakt zodat het zonder lekkage bij mij bezorgd werd!

Marge
9 Dezember 2022

gekmakend lekker

Anoniem
5 Dezember 2022

Bakje saus was gesmolten en had geen saus meer voor mijn vlees

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik Nander
3 Dezember 2022

Perfect

Magdalena
29 November 2022
François
26 November 2022

Comida deliciosa, buen precio y calidad. Creo que pueden mejorar un poco el tiempo de entrega.

Erik Nander
17 November 2022

Ik miss weer mijn 2 sambal

Amg
16 November 2022

Altijd lekker en warm en goede porties!

Marouan
14 November 2022

Lekker eten en bedankt voor het gratis drankje erbij!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Giuliano
5 November 2022

De bami was erg plakkerig, leek vastgeklampt, weet niet of het vers was. Teveel saus in het bakje waardoor het meer op een soep leek. Broodjes zijn wel lekker

Sandra
25 Oktober 2022

Lekker eten en weer super snel bezorgd

Magdalena
24 Oktober 2022
Ricky
22 Oktober 2022

De groentegerechten is echt heerlijk! Super

anoniem
18 Oktober 2022

Altijd snel en erg lekker

M. Boomsma
13 Oktober 2022

Graag erbij schrijven dat de nasi en bami pittig zijn,ik hou er nl niet van. En de zoet zure kip ,ik moet echt zoeken naar de kip er waren wel genoeg PAPRIKA en wortels,voor de rest qua smaak is goed

Erik Nander
12 Oktober 2022

Bedankt was gewoon lekker

anoniem
12 Oktober 2022
Renu
9 Oktober 2022

Lekker heet en vers bezorgd, de snacks waren goed krokant. Bedankt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Koelewijn
6 Oktober 2022

Heerlijk eten! Een aanrader. Zelfs bij het ziekenhuis wordt dit netjes bezorgd!

Erik Nander
5 Oktober 2022

Ik mis mijn sambal terwijl ik heb het betaald,đŸ˜±

Bjorn
3 Oktober 2022
Marielle
2 Oktober 2022

Het vlees was echt aangebrand, hard leek wel een bot. Helaas niet gewend van jullie!

Erik Nander
15 September 2022

Gewoon perfect

Bjorn
14 September 2022
anoniem
9 September 2022
Ezra
8 September 2022

Smaak was goed als altijd, maar vrijwel hele bestelling was koud. Dit was m.n. lastig met de roti vellen

Aroena
5 September 2022

Super snelle bezorging. Top

Marie
1 September 2022
Hezrien Mizouri
30 August 2022

Heerlijk eten altijd weer warm bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R
30 August 2022
Bjorn
27 August 2022
Dylan Spel
26 August 2022
Ivy
26 August 2022

Het was weer uitmuntend, dikke duim.

Chefmahasingh
26 August 2022

Beste gerecht van littlechinatown. Garnalen 5spices ❀❀❀

Gouden Leeuw 528
20 August 2022

Elke keer zit de hele tas onder de saus. Ik moet steeds de bakken afspoelen voor ik het meer kan zetten. En het eten gaat achteruit.

Gisla
20 August 2022
Ricky
19 August 2022
Dostojevskisingel 333
18 August 2022
Teuus
18 August 2022

Was weer lekker.

anoniem
15 August 2022
Ruud Wolterman
14 August 2022

Prima hapjes, maaltijden en forse porties.

Dapperdikkerdje
3 August 2022

Bestelling precies op tijd, compliment ! Eten was lekker en gezonder als gedacht, maar kip met ananas dan ook graag iets grotere stukken ananas, maar broccoli, wortel, champignons, lekker hoor..

Linda
2 August 2022

Eerlijk dit keer was het niet lekker. Saoto had een gekke smaak, vulling zat er al in dus stokjes waren helemaal sompig en de foh nam zaten harde stukken bot in.. echt jammer

Cuno Bon
1 August 2022

Het eten is bijna altijd erg lekker. Maar heel vaak zit de hele zak onder de saus en zijn alle bakjes helemaal vies. Ik moet vaak de bakjes onder de kraan houden voor ik ze open maak
 Dat is jammer.

Lady
29 Juli 2022

Heel lekker, en snel bezorgd, plus 2 gratis cola echt top! Tot de volgende bestelling😋

Ivy
29 Juli 2022

Heerlijke saoto soep :) hebben weer heerlijk gesmuld. Bedankt voor de fles rose heerlijk lunch van gemaakt, fijn zo mijn weekend in te gaan. Tot snel weer en complimenten aan de kok.

Truus
26 Juli 2022

Hoop dat de kok zijn dag niet had en dat het bij 1 dag blijft. Babi pangang was slecht. Rijst was niet gaar. Jammer.

Harry
26 Juli 2022

Goede service, lekker gegeten.

Cynthia
25 Juli 2022

Fantastisch zoals altijd.

DMB
25 Juli 2022

Heerlijk eten! Goede smaak, grote porties en altijd snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Abigail
25 Juli 2022
Nasif Nsubuga
24 Juli 2022

Lekker top class

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joli
24 Juli 2022
TH
23 Juli 2022

Veel beter dan de vorige keer

Ricky
22 Juli 2022
Asia
21 Juli 2022

Altijd goed,goede verzorging en heerlijk eten. Xxxx

TH
20 Juli 2022

Ik ben normaal fan en bestel met enige regelmaat maar de gado gado kunnen jullie maar beter van het menu halen. Dat lijkt in de verste verte niet op hoe het gerecht bedoeld is. Hielp ook niet dat de box open was gegaan bij de bezorging.

Eddygun
20 Juli 2022

Weer es heerlijk gegeten. Top levering in korte tijd! En Bedankt voor het extra Drinken! Always a pleasure to eat from you folks! :)

Ricky
14 Juli 2022
Sophie
11 Juli 2022

Was heel lekker en goede porties, jammer dat de heerlijke gebacken banaan niet verser blijven tot dessert. Misschien gaan we volgende keer gewoon met bananen beginnen :P . Gaan hier zeker nog een keer bestellen!

Tany
11 Juli 2022

Eten was lekker warm en goed van smaak. De soep was zelfs nog heet.

Anna
9 Juli 2022

The charsiu is very dry, which should be moist and have strong charsiu flavour The wonton soup broth is very bland and not flavorful enough. The pork belly is also very dry.

Tina.t
8 Juli 2022
Yml
3 Juli 2022
Truus
1 Juli 2022

Goed niets mis mee, maar wie heeft in godsnaam bedacht kroepoek onder de crispy porc te leggen. Dat kan je wel laten. Doe dan iets van kool of zo.

Monang
30 Juni 2022
B
28 Juni 2022

Altijd lekker

G.Siteur
24 Juni 2022

Snelle aflevering, goed eten en vriendelijke bezorger.

Marge
20 Juni 2022

heerlijk

Saturnus
19 Juni 2022

Eend/moksie meti met bami en nasi vegetarisch besteld. Alles is/was lekker..Heerlijk gegeten? Zeker een aanrader.. Xxxx

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marge
19 Juni 2022

lekker

Jen
13 Juni 2022

We ordered Szechuan Shrimp and Babi Pangang. If you like spicy, eating foods with the sambal sauce makes them more tasteful. Shrimp and vegetables are very fresh, and there are lots of meat (pork) in the Babi Pangang. The Shrimp snack coming with free of charge is also good!

B
10 Juni 2022
Bjorn
9 Juni 2022
Marie
7 Juni 2022

Snel bezorgd. Eten warm ontvangen. Goede prijs kwaliteit. Grote portie.

Ricky
7 Juni 2022
EB
6 Juni 2022

Heerlijk van gegeten, sterke smaken. Het lijkt prijzig voor een dunne portemonnee, maar je krijgt goeie bakken vol. Bezorging goed. Zeer tevreden met dit restaurant in de buurt. Enige puntje: Ik verwachtte brede bami, maar was meer wat ik onder de naam "mie" kende, i.e. dun (maar ligt misschien aan mijn beperkte kennis). Alsnog lekker, maar dan ben je daar op voorbereid als je dit leest :) Iemand had ook een keer een prank bestelling op ons adres gedaan voor 200e en toen zijn ze eerst even langs gegaan om dat bij ons na te vragen. Goede service en lieve mensen.

Kat
6 Juni 2022

very fresh Ingredients, excellent taste, and fast delivery!

Ayvie
5 Juni 2022

Bestel hier altijd wanneer we trek hebben in chinees of surinaams. Altijd top!! Vandaag was het een drukke dag denk ik voor ze. Duurde wat langer en een van ons miste jammer genieg een bak witte rijst bij zijn garnalen gerecht. :( maar verder was alles super. Bedankt voor de fles rose :) we hebben ervan genoten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans Ouwerkerk
5 Juni 2022
Sandra
30 Mai 2022

Was weer heerlijk en super snel bezorgd door héle vriendelijke bezorger

Marc
29 Mai 2022

De loempia's waren vergeten, maar nadat ik even gebeld had werden die meteen nabezorgd, heel fijn.

Tevreden klant
27 Mai 2022

Het eten was erg lekker en vers. De bezorging was super snel

Marge
25 Mai 2022

zeer heerlijk

Fernando Gutierrez
24 Mai 2022
CM Scheiberlich
24 Mai 2022

zeer heerlijk, u zit hier al een poosje, maar ik vind u een verrijking van de amsterdamse culinaire Poort

Ivy
23 Mai 2022

Altijd toppie!! Dit keer wel mijn gratis blikje cola vergeten bij mijn bestelling :) heerlijk gegeten

Willemien
22 Mai 2022

Ben goed tevreden met het eten. Goed verzorgd ook.

Monang
18 Mai 2022
Bjorn
16 Mai 2022
Blanca
15 Mai 2022

Ik besteel hier vaak, eten is lekker en bezorging altijd snel (op zondag neemt iets langer) Eten komt altijd lekker warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

G.Siteur
15 Mai 2022

Beef fried rice was zoals altijd heerlijk, en de bezorging verliep soepel, nog geen half uur hoeven wachten. De bezorger was beleefd en vriendelijk. Wordt zeker nog eens herhaald.

Sebastiaa
10 Mai 2022

Was lekker warm en top bezorger relax verdiend een 10

RGijsbers
10 Mai 2022

ik wil mijn code gebruiken hoe gaat dat in zijn werking

Gerard Possemis
9 Mai 2022

Goede maaltijd en zeer vriendelijke bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bjorn
8 Mai 2022
Ivy
7 Mai 2022

Heerlijke saoto soep en goed gevuld ook. Broodjes hete kip en stirfried noodles uitmuntend en altijd goed nooit teleurgesteld. En bedankt voor de flesje wijn :) we hebben weer heerlijk genoten zeg van mij altijd een dikke 10 voor jullie

Anoniem
6 Mai 2022

Heerlijke eend.

Kimberly
6 Mai 2022

너묮 맛있얎요

Monang
5 Mai 2022
G
4 Mai 2022

Ik vond de Bami/tjauw min droog en kaal niet echt smaakvol, de nasi was nog hard en had geen smaak. Vlees vond ik wel lekker.

Truus
4 Mai 2022

Lekker, beetje te pittig. Hoeft niet met black bean saus.

Bjorn
2 Mai 2022
eddy
30 April 2022

Was after awhile that I ordered and.... I missed it. It was delicious again. Delivery on point and thanks for the extras😉

Bjorn
30 April 2022

Mooi netjes ingepakt heerlijk maaltijd en goed bezorgd.

Fam Grootfaam
29 April 2022

Rijst was hard vandaag.

Blanca
28 April 2022

Ik bestel vaak, altijd lekker en snel

Bjorn
27 April 2022
Anoniem
26 April 2022

Half uur later bezorgd dan aangegeven. Dus de bestelling was al enigszins afgekoeld.

Daniela Ibanez
25 April 2022

Delivery takes too long! After placing my order, I received an email indicating the food will arrive in 45 minutes (this is quite long) Finally, the food arrived 75 minutes after I placed the order = 1hour and 15 minutes I live close to the restaurant and I'm surprised by the time it takes.

Ivy
25 April 2022

Saoto soep, dumpling soep met noodles en tjap tjoy eigenlijk alles wel is heerlijk. Ik heb ook vaak roti en broodje hete kip alles is echt uitmuntend. Enige plek wat een dikke 10+ krijgt van mij

Jacqueline
24 April 2022

Super service, lekker snel. Ik had iets besteld met 2 soorten vlees, echter was 1uitverkocht. Werd netjes gebeld met uitleg en welk soort vlees ik er voor in de plaats wilde. Heerlijk eten, roti kerrie super, chew sieu ook erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rasta
24 April 2022

Eten was goed primađŸ‘đŸŸ Alleen vind ik de bakjes nasi bami rijst etc wel weinig maar verder top ben die grotere bakken namelijk gewent maar het eten en de bezorging was top !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Macintosch
24 April 2022

Heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar.

Gerard Possemis
23 April 2022

In tegenstelling tot de vorige maaltijden vond ik de nasi en bami onder de maat. De kip bijna geroosterd en ook de tjap tjoy was vrij smakeloos. Uitzondering Gebakken banaan constante kwaliteit. DIt zijn mijn opmerkingen.

Rina
22 April 2022

Heerlijk! Vers, alles was lekker van smaak, snelle en vriendelijke bezorging. Dik tevreden :)

Willemien
21 April 2022

Het eten is goed en lekker. Snel en op tijd bezorgd. Schoon en netjes ingepakt. Ben best tevreden met dit restaurant. LittleChinatown.

Raoul Macnack
21 April 2022

Het eten was uitermate heerlijk! Vond de satesaus wel heel dik, wat het wat minder aantrekkelijk maakt om later op te eten (bijv. Na opwarmen). Maar verder was het eten heerlijk en de service van de medewerkers bij het afhalen super vriendelijk!

C. Bon
20 April 2022

Ik vond de kwaliteit van het eten een beetje achteruit gegaan de laatste jaren. Er kan altijd nog meer smaak in. Laatste keren was het gewoon ok. Niet heel goed en niet slecht.

Mark
20 April 2022

Vlotte bezorging, heerlijk eten.

Truus
16 April 2022

Lekker en snel

Gerard Possemis
15 April 2022

De kwaliteit is constant goed van alle producten die geleverd zijn zoals gebakken banaan, kleine loempiaatjes en Mihoen Chinatown. Onze complimenten! vriendelijke groet, Ella en Gerard Possemis

Bjorn
13 April 2022
Anoniem
13 April 2022

Top.

Bjorn
12 April 2022

Op tijd bezorgd en heerlijk maaltijd

Emiel
9 April 2022

Door drukte waren ze wat later, maar hiervoor is netjes gebeld, waardoor ik niet onnodig zat te wachten. Het eten zelf was superlekker, smaken allemaal goed in balans! Kortom, een waar genot!

Bjorn
9 April 2022

Heerlijk eten en goede bezorging

Erik Nander
7 April 2022

Bezorg tijd was iets later geworden vanwege slecht weer, maar het eten was gewoon perfect, bedankt.

Ricky
6 April 2022

De groentegerechten met diverse soorten sauzen zijn zeer smaakvol en gezond.

Bjorn
4 April 2022

Goede bezorgd en heerlijk maaltijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Björn
30 MĂ€rz 2022

Goed snel bezorgd en heerlijk maaltijd.

Kimora
28 MĂ€rz 2022

het vlees was heel erg taai en de bezorging duurde lang

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ricky
25 MĂ€rz 2022
Bjorn
22 MĂ€rz 2022

Prima bezorg geleverd.

Salma
21 MĂ€rz 2022

Eten was heel lekker. Vooral kip fashong die halal was.

Bjorn
21 MĂ€rz 2022

Geen opmerkingen. Op tijd bezorg. Maaltijd is lekker. En netjes verpakt.

Fons
17 MĂ€rz 2022

Ik was iets te vroeg met afhalen, ze gingen gelijk aan de slag!

Lansdorf
17 MĂ€rz 2022
R. Gijsbers
15 MĂ€rz 2022

er zat er weini ganalen in mijn gerecht

Fons
9 MĂ€rz 2022
Björn
1 MĂ€rz 2022
Erik Nander
26 Februar 2022

Gewoon perfect

Erik Nander
22 Februar 2022

Perfect

Kromowihardjo
20 Februar 2022

Heerlijk maaltijd goede service bezorging.

Iris
18 Februar 2022

Helaas steeds als ik hier bestel kort daarna buikklachten het smaakt goed maar er is toch iets aan het eten wat niet oke is verder zeer tevreden over de bezorging ondanks storm eugine heel snel bezorgd en warm

Erik Nander
18 Februar 2022

Alles is compleet behalve mijn gratis cola zero, geen probleem, volgende keer als ik iets besteld krijg ik dan 2 ipv 1.

Reshma
11 Februar 2022

Bestel vaker bij jullie en altijd zeer tevreden, maar dit keer helaas minder positief. Nasi met garnalen zonder groenten wat we altijd bestellen werd heel veel tauge met garnalen en wat nasi. Leek meer op tjap tjoy. En het eten droop in de olie. De authentieke rokerige smaak van de nasi zoals jullie het altijd opbakken was er niet. Broodje was heel rommelig en niet goed verpakt. Half open in aluminiumfolie waardoor de saus uitliep. En dit zijn we niet gewend. Altijd keurig en heerlijk gegeten met de familie, maar nu helaas een tegenvaller. Volgende keer weer beter. Want de nasi met garnalen zonder groente is een aanrader.

Remco W.
7 Februar 2022

In lange tijd dat we hier bestellen, zijn we dit keer echt ontevreden. In de buikspek zat veel kraakbeen, wat niet te eten is. We hadden twee broodjes Fo nam besteld waarop de ene alleen zuur en de ander zuur en sambal, toch werden ze allebei met sambal geleverd. Waarschijnlijk kan de website dat niet scheiden, omdat het ook niet op de bon terug te vinden is. Dat is echt de eerste keer dat we dit mee maakte.

Rachella
6 Februar 2022

Lekkere fo nam!

Bjorn
3 Februar 2022

Kwaliteit eten en goed bezorging!

Sandra
3 Februar 2022

Heeerlik

David
3 Februar 2022

Heerlijk eten, royale porties, keurig op tijd.

Lansdorf
3 Februar 2022

zoetzuur beetje flauw

H.P.
31 Januar 2022
Björn
30 Januar 2022

Heerlijk kwaliteit eten netjes verpakt en snelle bezorging met vriendelijke groet.

Yuriy and Tina
30 Januar 2022

Super cool! alles lekker en goede prijs !!!!

Sara
30 Januar 2022
Erik Nander
30 Januar 2022

Perfect

Asha
29 Januar 2022

Garnalen zijn heerlijk hier. Grote garnalen en ruime portie waar je makkelijk met z'n tweeën van kunt eten. Er wordt niet op bezuinigd. Prijs/kwaliteit voortreffelijk. Dank jullie wel. Onze maagjes waren zeer tevreden.

Erik Nander
28 Januar 2022

Gewoon perfect

Reshma
28 Januar 2022

Het was weer heerlijk genieten van de nasi met garnalen, zonder groenten. Na lange tijd bestelde ik weer bij jullie en het was 1 groot feest voor de smaakpapillen. Bezorging ook heel erg vriendelijk. Het is altijd fijn om een bezorger met een glimlach te zien met warm eten. Dank jullie wel voor het lekkere eten en het bezorgen.

Erik Nander
26 Januar 2022

Gewoon Perfect

Em
22 Januar 2022

Ik ben al jaren klant en krijg normaal gesproken een uitstekende service. Vanavond kwam mijn bestelling echter 35 minuten na de verwachte levertijd aan en was niet warm, er was geen verontschuldiging of erkenning van de vertraging. Ik begrijp dat het in het weekend drukker is, maar als er een vertraging is, laat het de klant dan weten en geef ze korting op hun volgende bestelling.

Diana
22 Januar 2022
Roberto Verschoor
22 Januar 2022

De bestelling klopte niet even gebeld met China Town het niet ontvangen product werd netjes na geleverd netjes top gedaan..............

Erik Nander
22 Januar 2022

Gewoon perfect

Samuella
21 Januar 2022

Food was really nice and delivery was also quick.

H.P.
20 Januar 2022
Ricky
20 Januar 2022
Gerben
20 Januar 2022

Prima

Jbv
19 Januar 2022

Heerlijk zoals altijd :)

Caressa
18 Januar 2022

Wat een verrassing was de groenten bij de moksi meti. Kool met wortel en boontjes, niet een zielig stukje groenten, maar gewoon een flinke berg groente. Jammer dat het zo onder het vlees verstopt zat. Was er zeer blij mee, smaakte heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerard Possemis
16 Januar 2022
Eddy
14 Januar 2022

Even Though I Iove ordering here and the food is always great, yesterday, i think i had a bad batch.😱 the food except for the roti roll, tasted really stale, like it was out all day. Jammer !đŸ„ș Hoping for a better batch next time. Delivery though, always top notch!!

G.
13 Januar 2022
Sandra
11 Januar 2022

WĂ©Ă©r heerlijk

Erik Nander
11 Januar 2022

Gewoon perfect!! Heb geen andere feedback

Fortuna
8 Januar 2022

Really nice and good dishes

Jenn
7 Januar 2022

Jammer van de harde rijst.

Ricky
7 Januar 2022
Anoniem
7 Januar 2022

10/10 literally the best Asian food we've ever eaten!

Kuijpers
1 Januar 2021

Helemaal toppie

Nik
1 Januar 2021
Judith
26 Dezember 2021

Was lekker vers bereid goed op smaak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robertino
24 Dezember 2021

Bezorging was snel en het Eten was heerlijk vol op genoten!

Trang
23 Dezember 2021

The pekking duck is too salty. Delivery is more than 30 mins later than indicated time

H.P.
20 Dezember 2021
Ricky
17 Dezember 2021
Chris
17 Dezember 2021

Altijd een snelle vriendelijke bezorging en de kipsaté is lekker mals. De kwaliteit van de rijstgerechten is ook uitstekend.

Onbekend
16 Dezember 2021

10+ En dat meen ik echt! Ik had roti, broodjes hete kip en satoasoep. Nergens beter ! Grote porties en altijd zelfde goede kwaliteit eten. Tevens mijn eten is ALTIJD op tijd binnen. Mijn favoriete tent ;)

Onbekend
14 Dezember 2021

Was weer heerlijk ;) snel en heerlijk warm. En lekker feestelijk gemaakt met een fles wijn wat ik heb gekregen. We hebben enorm genoten bedankt en onze complimenten aan de kok. Grt aan de lieve bezorger

Natasja
9 Dezember 2021

Lekker! En de ze kwamen precies op de geschatte tijd.

Thomas
9 Dezember 2021

Bestel hier al een jaar en zoals altijd is het heerlijk. Snelle bezorging, goed en stevig verpakt en porties kun je wel 2x van eten! Gratis frisdrank ook natuurlijk een pluspunt.

Erik Nander
6 Dezember 2021

Was gewoon perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jose
5 Dezember 2021

Bedankt voor de gratis wijn. Deze keer geen goede beoordeling bij de kwaliteit van de eet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tevreden klant :)
5 Dezember 2021

Geen een slechte opmerking over deze zaak :) altijd heerlijk eten en snelle bezorging. Goede grote porties en weeerr bedankt voor de wijn jongens! Echt lief, we hebben het heerlijk bij ons eten gedronken. Was weer smullen en tot gauw. O en complimenten aan de kok
.dikke duim voor jullie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

l.lansdorf
5 Dezember 2021

lekker. Vriendelijke bezorger, mooi op tijd

Ricky
3 Dezember 2021
Amber
1 Dezember 2021
Karin
26 November 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Ayvie
25 November 2021

De saoto soep, dumpling soep, Stirfried beef en mihoen met kip was overover heerlijk !!! Tweede keer deze week en we blijven maar hier bestellen. Weer complimenten aan kok en bedankt voor de fles wijn zo lief. Tevens ook allemaal leuke vrolijke bezorgers :)

Erik Nander
25 November 2021

Gewoon Perfect

Ivy
23 November 2021

We hebben weer heerlijk gegeten dikke 10 voor jullie! Altijd vers en heerlijk warm, stoom kwam er nog af vd rijst. Bedankt voor de fles witte wijn dikke knuf en tot snel weer. Compliment aan de kok

Sara
23 November 2021
DE
21 November 2021

Lekker

Ricky
19 November 2021
Blanca
18 November 2021

Lekker als altij en super snel bezorgd

Erik Nander
17 November 2021

Gewoon perfect!!

Koeki
15 November 2021
marianne
14 November 2021

Erg lekker! Dank ook voor de gratis Cola. Een tip: gooi geen chocolade bonbonnetjes onder het eten. Deze waren namelijk alle gesmolten en gaven een bende

Elisa
12 November 2021

Bezorger kwam 20minuten te laat, heb meer dan een uur gewacht. Wonton soep was lekker, spek niet krokant en geroosterd vlees slap en taai, nasi weinig smaak

Eddygun
12 November 2021

Was weer als gewoonlijk verschrikkelijk...Lekkker!! Houdt echt van de bediening en bezorging altijd met een glimlach, ongeacht de tijd of dag

Iede
11 November 2021
Ricky
11 November 2021
Aiza
11 November 2021

Lekker eten

Bjorn
10 November 2021

Kwaliteit maaltijd en bezorging is Prima! Ga zo door!

T.
9 November 2021

Ik weet niet of het door drukte kwam maar de kwaliteit van de fou yong hai kip en de bami waren een stuk minder dan normaal. Ook hadden we kroepoek besteld en die zat er niet bij. Toen ik gelijk na bezorging daarvoor belde ging hij ieder keer gelijk naar voicemail of namen ze gewoon niet op. Ik heb 5 keer gebeld en 5 keer lukte het niet. Ik ben ook niet terug gebeld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
6 November 2021

We hebben weer heerlijk gegeten, en supersnelle service, het eten was er 10 minuten eerder.

Ricky
5 November 2021
Ayvie
2 November 2021

Onze beste van Amsterdam:) kinderen en ik zijn verslaafd aan jullie! Zeker minstens 1x in de week bestellen we en trouwens bedankt voor de fles wijn zo lief!!! Tot mrg weer hahahah

Jhonlez
2 November 2021

Goede service

Maringe
1 November 2021

Superservice! Gevraagd om witte nasi ipv bruine, dit was geen probleem. Vervolgens zelf online een verkeerd gerecht besteld, weer gebeld en dit kon zonder problemen worden gewijzigd. Het eten werd op tijd bezorgd, was nog heerlijk warm. Goede porties, lekker en ook nog een gratis drankje! Toppers, dankjewel!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Björn
26 Oktober 2021

Lekker warm maaltijd en op tijd bezorgd.

Ayvie
25 Oktober 2021

Alweer heerlijk :)

Ayvie
23 Oktober 2021

Was weer geweldig 😍 mijn favoriete restaurant! Altijd heerlijk warm en supeeerrrrr lekker alles is gwn heerlijk

Ricky
23 Oktober 2021
Lee
22 Oktober 2021

Valt mee. Het eten heeft smaak. Alleen heel erg veel taugé in alles. In Tjauwmin in de tjaptjoy. In de garnalen. . Teveel taugé. Lekker een gratis drankje erbij. Goed idee.

Mark
20 Oktober 2021
Magdalena
17 Oktober 2021
Eric Nooij....
13 Oktober 2021
Mark
12 Oktober 2021
Ayvie
12 Oktober 2021

Tja wat moet ik zeggen
altijd superlekker en warm bij aankomst. Bedankt en complimenten aan de kok

Ayvie
10 Oktober 2021

We hebben weer heerlijk genoten :) alles was weer uitmuntend, complimenten aan de kok! Tevens bedankt voor de fles wijn echt aardig van jullie. Tot snel weer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sivm
10 Oktober 2021
Ricky
9 Oktober 2021
Aa
9 Oktober 2021
Renate Galdeij
3 Oktober 2021

Heerlijk eten, aardig restaurant personeel. En fijn in de communicatie mocht er wat zijn.

Magdalena
30 September 2021
Fons
29 September 2021
Eric nooij
29 September 2021

Top bezorging Waren wat vergeten met bezorgen Binnen half uur gebracht + een extra drankje. Wat wil je nog meer.......