Beoordelingen van Little Chinatown Amsterdam-Zuidoost

Recente recensies van Little Chinatown Amsterdam-Zuidoost

5 sterren na 131 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kijken er iedere keer van op, dat de bezorgen toch wel heel snel is, ongeacht de dag of tijdstip. Het eten komt heet aan dus we gaan er vanuit dat het direct van winkel naar ons huis gebracht wordt. Het eten proeft vers aan is ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartiertje te laat, mail dat bezorging er aan komt kam zelfs na bezorging. Gebakken banaan niet gaar, twee stukken zelfs koud van binnen. Dat ben ik toch niet gewend van jullie! En weer geen cola zero (4e keer). Miso soep geweldig, net als de sate!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang was heeeeeeel zout

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De moksi meti is niet meer zoals het vroeger was. De helft van het vlees was te lang doorgebakken en de porties lijken ook steeds kleiner te worden. De saoto soep was erg flauw, niet zoals ik gewend ben. De bezorging is vaak wel goed qua tijd. Ik ga hier denk ik niet meer bestellen tenzij er iets aan gedaan word een heel goed alternatief is Lucky King!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi en loempia’s waren heerlijk. Eten was ook nog lekker warm. Ik ga zeker vaker bestellen en het aanraden.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er waren verbrande stukken bij de Pekingeend. Mag niet gebeuren!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld nu. Super goed en vers. Aanrader.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gevraagd de groenten apart te doen bij de bami maar alles zat er door heen Jammer zowel de bami als de nasi waren deze keer niet lekker. Jammer normaal is het altijd prima Bezorger was goed

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje bakkeljauw was erg lekker!

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk de Saoto soep en broodje chasieuw

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat is er gebeurd??? Wij bestellen al bijna een jaar regelmatig bij jullie en het is vrijwel elke keer lekker, maar de rotirollen zoete kip waren echt vies en smerig dit keer; de kip smaakte naar anijs?! De wonton kip was oud ipv lekker krokant wat die normaal wel is. Is jullie oude kok weg ofzo?? Hopelijk volgende keer weer beter.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zoals altijd.... superlekker.... Bezorging is op en top...en supersnel.... Me best eetpaleis ever

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Ga zo door.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi Moksi Speciaal / Pisang Goreng: Plus punten: - levering was snel - eten was goed warm Min punten: - Moksi was net niet wat ik er van verwacht had (eet vaak moksi nl) - Pisang Goreng was erg vettig.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief: goed product! Service: uitstekend! Ga zo door!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk. Ik betaalde 2 euro om haar naar huis te brengen, heel erg bedankt

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, aardige nette bezorger, broodjes netjes per stuk verpakt in een doos, maar vooral echt overheerlijke broodjes halal kip fa chong. Zoooo lekker. Gisteren weer besteld, omdat falilie op bezoek was. Iedereen zo ontzettend gesmuld. Broodjes zijn zeer goed gevuld, zoals het hoort. Andere broodjeszaken op Bijlmerplein kunnen hier iets van leren. Ik heb nu een aantal keren besteld en de leveringsservice, kwaliteit, verpakking en smaak blijven 10+ krijgen. Een aanrader mensen!! Gewoon bestellen, want je krijgt er geen spijt van.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten weer

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top, goed warm en vers. Bezorger vriendelijk.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere kipsate

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!! Eten werd vlot geleverd met gratis drankje

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij halen vaak rotirollen of bami kipsate bij Little Chinatown, en die zijn bijna altijd uitstekend. Gisteren eens wat nieuws geprobeerd met Thaise kip en kip teriyaki maar die waren allebei bij lange na niet zo goed als de sate of de roti.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten, met name de Peking eend - was geweldig goed. Alleen... de verzorging en bezorging kan en moet beter! Op aanraden van collega's besteld. *4* menu's in 1 bestelling - maar slechts 1 blikje gratis gekregen. Geen bestek, geen stokjes... geen servetten. Volgende keer graag beter verzorgen: 1 blikje bij elke menu gratis, bestek en of stokjes erbij, servetten erbij.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer kwam de bezorger met de auto, deze keer met de fiets met 35 graden.. ik had het met ‘m te doen.. Eten was lekker maar van mij mag de kip in minder kleine stukjes zodat ik niet het risico loop om me te verslikken in van die kleine botsplinters.. maar smaak, verpakking en portie zijn prima in orde 👍🏻

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten goede prijs, top

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rond 20:00 besteld. Bezorging duurde wel te lang (bijna een uur). Eten was deze keer gelukkig wel weer erg lekker, vers en heet. Zo lang je hier maar geen wontons bestelt!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en zeer tevreden over het eten. Hadden Peking eend witte rijst & nasi rames, zeer smakelijk. Graag houden zo! WAT ons betreft voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam 40 minuten later dan gepland voor de rest was het eten heerlijk alleen bij de wonton soep met noodles en sui kau soep met noodles was het erg onduidelijk wat wat was!!!

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel service en goede kwaliteit

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten 👍

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is niets mis, je moet alleen niet met een € 50,- biljet betalen. nooit wissel geld, ook al geef je aan op de website met 50,- te betalen. Zeker 30x op dit adres geweest en nog steeds denken ze dat ze hier niet veilig zijn ofzo.... fuck it!

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I eat at Little China Town quite frequently (both online order or take away) but this time I'm a bit disappointed of the food. The vegatable is not well-cooked, the cabbage and carrot are still hard so it's really difficult to eat, at the end, I had to left out all the vegatable. what a pity. Hope this won't happen again next time.

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals gewoonlijk. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger!

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, goed heet en heel fijn: saus in apart bakje.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk! Volle porties en super vriendelijke bezorger

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami was lekker en ook de vegetarische loempia's. Ik ben nl gehandicapt en daarom vroeg ik om de groeten ect apart te doen kleine moeite gewoon in een apart bakje doen Kwam een briefje bij mijn bestelling dat ik geloof surinamse bami had moet bestellen de vorige keer zat daar groeten Thempe en tahoe in,Voor mij erg moelijk om de bami er gewoon uit te halen Vriendelijke bezorger

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een grote bestelling gedaan, eten was goed en lekker, duidelijk verpakt om makkelijk te zien wat voor wie is, en op tijd geleverd

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima tijd met bezorging. Eten was van goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, loeiheet en heerlijk!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en lekker eten!!

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten zowel de rijst met hete rundvlees als de kipsaté vriendelijke bezorger

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, goede smaak!

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben een tevreden klant. Eten is goed. Bezorging vlot. Nu nog betalen met creditcard mogelijk maken, want thuisbezorgd.nl biedt die optie wel aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Alleen ik had cola zero i.p.v. normale.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

prima kwaliteit voor een prima prijs

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed.

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en weer heerlijk gegeten!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks mijn foute huisnummer (mijn schuld) wist bezorger me te vinden en eten heet af te leveren. Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via via gehoord en eten is goed bevallen. Heel lekkker

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 wok maaltijden besteld. En het duurde ongeveer een uur voordat ik het eten binnen haf. Verder was dr sambal gelekt in de tas maar. Verder was het eten wel lekker en nog heet/warm.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker..

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weet erg lekker, me collega's hebben genoten!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soepen met dumplings zijn heel lekker. De overige maaltijden zijn top klasse. Ik bestel regelmatig en heb er geen spijt van. De peking eend is mijn favoriet. De bezorging gaat hel snel en het eten is dus warm bij ontvangst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom echt lekker en super snel bezorgd!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg netjes verpakt, smaakte goed.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was geweldig!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk!! snelle bezorging, vriendelijke bezorger

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten en snelle bezorging. Wat ik goed vind is dat de chef je eten aanpast hoe jij het graag wilt hebben Top service en tot de volgende bestelling

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top!

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten telkens weer!

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie waten heel snel met bezorgen. Top Het eten was ook lekker. We hebben ervan genoten.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super aardige medewerker kwam het eten brengen, eten heeft lekker gesmaakt, aanrader

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uitstekend!

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk het hele team heeft lekker gegeten! aardige bezorger

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling alles klopte prima kwaliteit voor goede prijs

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en lekker 5 sterren waard.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het rijst weinig voor 12.50 het was klein bakje, en de saus van de babi pangang was ver te zoeken. Dat was echt niets, het vlees hoort in de saus te zwemmen. De smaak was wel goed.

Reactie van Little Chinatown:Wij gaan voortaan extra saus in de babi pangang doen! Erg blij dat de smaak goed was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen Roti gehaald bij Little Chinatown en elke keer goed, dit keer ook voor het eerst nasi en saté geprobeerd en ook dat was uitstekend. Bezorging was uiterst punctueel, om 17:45 precies, net zoals ik had gevraagd.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten zowel de vega bami en ook de verg loempia's Vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was perfect. Helaas werd bij de bezorging de drank vergeten. Gelukkig werd dit na een belletje alsnog snel geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tjaw min moksi is heerlijk.Voor de 3e keer gegeten en nog steeds lekker.De groente erbij smaakt ook lekker.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets minder witte rijst had wel gemogen: verhouding beetje scheef. Erg lekkere eend!!!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers Top bezorgers en zeer beleefd ! Jammer dat ik ze nu pas heb ontdekt maar als ik bestel dan bij hun. Groet Soraya

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi valt tegen deze keer. En ik had tofu met brocolli besteld kreeg ik tempe ? we bestellen hier vaker en dit keer valt erg tegen.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten was wel grappig we bestellen altijd via de website zegt de bezorger besteld u maar via de website

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lekker bami was koud vlees zoetig en vettig. Nee dit gerecht beviel niet zo, volgende beter!

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious and fast, will order again

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

food was delicious

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe altijd alles lekker geweest, maare….Thaise kip kerry was niet te vreten. gummie achtig en smakeloos (buiten een plastic smaakje dan), zo uit de magnetron ofzo bleh

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker gegeten. En snelle levering

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en warm. Jammer dat ik mijn (gratis) cola niet gehad hebt bij mijn bestelling.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Roti kip bij jullie is beter geworden, ga zo door! :)

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met een keurige bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ossenhaas kerry was lekker Vriendelijke bezorger

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging De producten zijn warm De Barra hebben we een keer eerder besteld, deze was doordat hij warm word ingepakt vochtig geworden en dan word hij plakkerig. Is het mogelijk om hem anders in te pakken?

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service, eten kon zelf eerder opgehaald worden!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi was erg lekker alleen zou het prettig zijn als het vlees bv apart mee kwam nu was alles door elkaar Vriendelijke bezorger

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk zowel de soep als de bami Was alleen moeiljk tellen ik had gevraagd op de soep waar kip in zat dit te melden vanwege mijn allergie Er stonden dingen die ,moeilijk te lezen waren heel simpel daar waar kip in zit gewoon kip neerzetten

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Ramen vond ik wel een beetje flauw. But overall was alles heerlijk, Zal vaker bij hun bestellen.levering was ook snel Top

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk de soep was top, tjaptjoy ook lekker. Vriendelijke bezorger,moest wel lachten we hadden via de website besteld maar missen het drankje.De bezorger zei aan mijn vrouw als u nu via de website besteld had u een drankje gehad ,Nou dat deden we juist

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed gegeten. Zeer smakelijk en snel bezorgd

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker vers snelle levering met vriendelijke bezorger

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer lekker alleen hadden we niet de juiste besteling gehad nl we hadden besteld 1× Rijst met geroosterde kip 1× Bami met chasieuw & spek Maar we kregen allebij Nasi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ??

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami was lekker en de bezorger heel vriendelijke.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer net als altijd lekker gegeten. Vriendelijke bezorger.

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik kom daar bijna elke dag in me pauze wat eten een top restaurant alles lekkker vers

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo snel nog nooit eten gehad, was er in een kwartier. En het was heerlijk.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goedverzorgd goed warm en de bezorging was netjes korte wacht periode gewoon keurig en verzorgd en wat leuk om een gratis blikje frisdrank er bij te krijgen

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.