Beoordelingen van Little Chinatown Amsterdam-Zuidoost

Recente recensies van Little Chinatown Amsterdam-Zuidoost

5 sterren na 448 reviews

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vrolijk personeel.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect ga gewoon zo door!!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best in town

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, bestel wekelijks. Grote porties, vriendelijke bezorger. Aanrader!

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sometimes i wanna try something else but i just keep coming back here because the food is always delicious!! I love this place!! Always get complimentary shrimp crackers ,delivery always on point!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandmenu genomen eten was echt super goed. Voor de tweede keer besteld bij little chinatown, ga zo door.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eet hier regelmatig en het is verbazingwekkend gewoon altijd lekker. Goede porties, niet duur en hoog van kwaliteit. Zeer vriendelijke bezorgers ook die snel leveren.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed klaar gemaakt, vlees is lekker mals en de bezorging is altijd super snel

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te smerig voor woorden. Heb het eten weggegooid. De saus van de babi ketjap was verschrikkelijk zoet en vies. Het is een soort drap van palmsuiker en zetmeel met weinig ketjap en een smerige smaak. De stukjes spek waren ook van slechte kwaliteit. Ik hou wel van een beetje vet maar dit waren gwn pure reepjes varkensvet met amper vlees. Ik was zeer teleurgesteld aangezien ik heel erge trek had, maar dit was zo erg dat ik liever met honger ben gaan slapen. Ik bestel hier nooit meer.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had voor het eerst de nasi besteld ipv witte rijst... nou heb het na 1 hap weggegooid. Ik vind dit heel erg, want eten weggooien is een zonde, maar het was niet te eten. leek opgewarmde meuk, met een rare smaak. Het vlees was verder wel goed. Voor mij geen nasi meer.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik eet er altijd lekker. Ik had mihoen besteld, snel bezorgd, vriendelijke bezorger, warm afgeleverd en heerlijk gegeten. Mihoen met groenten en garnalen was het trouwens. Garnalen hadden perfecte garing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi met garnalen en kipsate besteld. Zo heerlijk gegeten. 1 portie is ruim voldoende voor 2 personen. Zoals altijd supersnelle bezorging en eten komt warm aan. Aanrader.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan niks anders zeggen dan... , ik kan en zal jullie bij een ieder aanraden... Alles was super lekker, de de bezorging, us nooit zi snel geweest... een dikke👏🏽👏🏽👏🏽🎶🎵🎶🎵🎶🎵🎶👏🏽👏🏽🙌🏽🙏🏽

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets meer groente.Bezorging was perfect.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en malse kip. Tot nu toe het beste wat we hebben gehad bij jullie. Top!!!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk!!!!!! Grote porties en alles was heet toen het aankwam.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10/10

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaak. Super lekker en extra snel bezorgd.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je krijgt echt waar voor je geld! Grote porties! Bestel hier zeker weer..

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi met garnalen (zonder groente) besteld. Snelle bezorging en het eten komt gloeiend warm aan. Over de smaak kan ik maar 1 ding zeggen: meest heerlijke nasi met garnalen ooit. Combi is verrukkelijk. Garnalen zijn mega en Little Chinatown bezuinigd zeker niet op de garnalen! En zo hoort het ook. Een aanrader. Wij zijn er in ieder geval fan van! Dank je wel voor de altijd goede service!!!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had hier een nasi met garnalen besteld nadat ik 2 uur op een pizza heb moeten wachten van een andere restaurant die koud en niet lekker was. De nasi werd binnen een kwartier bezorgd! Hij was superwarm en echt heerlijk! Normaal ben ik geen grote eter maar ik heb zelf de hele bak opgekregen. Voor mij is het zeker voor herhaling vatbaar en zou het iedereen aanraden!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Goeie service , lekker eten, netjes ingepakt en een super snelle bezorging. Bedankt Jullie zijn de enige die een gratis drankje geven. Respect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As per usual super lekker!!!! Altijd vriendelijke bezorging! Als ik geen zin heb om te koken bestel ik met plezier hier! ToP!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker maar ik had een nasi .oksi meti bestelt en bami goreng maar kreeg 1 bami goreng en bami moksi meti jullie moeten wel goed op letten op de besteling volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor! Tweede keer besteld. Goeie service/ kwaliteit. Ook een gratis drankje. Respect en bedankt. Ik zal vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk. Goed verpakt. Warm :)

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar flink ziek geworden hierna! Echt beroerd gewoon, enorme tegenvaller helaas.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten, niks verkeerds aan te merken. Bezorgtijd prima.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker en snel bezorgd

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

maaltijd goed bevallen, bestelling netjes en vlot afgeleverd. Ben al een tijd klant, kwaliteit goed

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed verzorgde maaltijd, heerlijk gegeten!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

On top!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten en altijd warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, keep up the good work & we'll keep ordering! :)

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, lekkere maaltijd. Aardige beleefde bezorger.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en zeer lekker

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd zeer smaakvol wat je ook besteld!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en supersnelle levering.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top restaurant goede snelle bezorging en het was heerlijk vooral de ossenhaas zoals die moet wezen botermals. Zeker 5 sterren waard

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel geleverd, ook goed ingepakt!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk goed, alleen mag iets minder zout

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goed!!!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker eten en super snel bezorgd. Ik bestel hier vaak sinds lang geleden en nooit klachten gehad!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging sneller dan verwacht. Eten was uistekend zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, goed verpakt en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best place ever....super eten en alles is lekker voorbereid....aanrader

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, en rap bezorgd!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen elke week bij jullie en zeker naar tevredenheid. Echter vanavond was wat we besteld hadden meer koud dan warm. Heb het in de magnetron moeten zetten. De gebakken banaan had een soort van rubberachtige onderkant. Dit ben ik niet gewend van jullie. Hoop de volgende keer weer dat het beter is.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste roti en saoto soep van Amsterdam!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en supersnel. Fijn om te zien dat de bezorger veilig een masker draagt!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en zeker voor twee dagen te eten :-)

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, lekker veel en prima prijs! Ga zeker vaker bestellen!!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, aanrader

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! 😊

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Great as always!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm goede klantenservice. Nav een verzoek over folder kregen wij een extra portie als verrassing.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit eten

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I love the food and I want to sau that in one portion is a lot of food! The staff is very friendly and the services are excellent! Thanks!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel altijd hier en altijd heerlijk eten

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, grote porties en altijd snel geleverd! Dit is zeker onze go to take out en we zijn altijd tevreden!!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder tegengevallen. De saté (kip) was koud van binnen, de saus was een harde klomp vastgekoekte saus. Duidelijk niet heet genoeg gemaakt. De tofoe/tempé was oud, smaakte "snotterig" en heb ik weggegooid. De "hete" ei rook al vreemd, na een stukje geproefd te hebben ook maar weggegooid omdat het vreemd smaakte. De broccoli mix - er was één stronkje in het bakje. De rest van de groente was soggy. De mihoen was uitgedroogd. Het is alsof ik de leftovers van de dag ervoor slecht en gehaast opgewarmd en geleverd heb gekregen. Nog nooit meegemaakt. Echt teleurgesteld, totaal niet wat ik van jullie gewend ben. Ik heb de rest zelf maar in de magnetron gedaan en kunnen opeten omdat ik geen eten wil weggooien, maar het zal nog wel even duren voordat ik het weer aandurf te bestellen. Helaas.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de beste restaurants in Amsterdam

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De behorende saus die bij het gerecht Fo nam hoort was niet de juiste saus en was niet lekker De saus was dik en smaakte naar soja saus. De gerookte spek was wel lekker Als tip de bijhorende saus aanpassen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten was lekker warm en op tijd bezorgd.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was okay, en snel bezorgd voor herhaling vatbaar

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! Echt een goeie.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanounds weeer heerlijk... Was blij dat ze op mn vorig bericht hebben gereageert. Alles was weer top! Extra drinken gehad en mn favo kroepoek 👌🏾👌🏾 We are back to being their favorite customer 😊

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben echt genoten! Eten was lekker en werd nog gloeiend heet bij ons bezorgd. Je krijgt echt grote porties! Dus echt waard voor je geld. Wij bestellen ZEKER weer.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normally very happy with the food. this time though, Felt like i got an older batch of food, no saus and no pepper at :( Delivery was as per usual very friendly :) still your favorite customer though!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger zei helemaal niks aan de deur, leek chagrijnig

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na lange tijd ontdekt dat ik kan bestellen en laten bezorgen. Nou het eten werd op tijd bezorgd, lekker warm, smaakte ook lekker. Dank je wel.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en warm. Heerlijk gegeten. Een aanrader.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

*Mensen jullie zijn mijn Prawn Crackers vergeten bij m'n bestelling van vandaag.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten, ik bestel vaker!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker 5 sterren waard! Het was heerlijk weer! Bezorging ook top! Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had garnalen met verschillende paddestoelen besteld. Heerlijk! Moest echter meer dan een uur op mijn bestelling wachten, ik vind 3 kwartier echt de max voor een bestelling. Als men dit op de site zet, dan kan ik zelf die keuze maken of ik zo lang wil wachten.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en goed gevulde bakken zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al veel vaker besteld en ik ben super tevreden elke keer weer.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Periodiek doe ik een grote bestelling (voor het gezin en mijn collega) en elke keer is het top; snelle levering, kwalitatief eten en duidelijke website. 1,5 maand geleden koude Ebi Fry en Loempia's bezorgd gekregen; Het was die dag toevallig heel koud buiten dus geen wonder dat de bezorger daar niks aan kon doen. Even gebeld met Little Chinatown en de vriendelijke heer bood direct aan volgende keer gratis mee te geven maar dan moest ik wel even bellen. Thuiswerk / thuisscholing en drukte heeft ervoor gezorgd dat ik nog steeds ben vergeten te bellen voor deze gratis Ebi Fry/Loempia's. Ik doe dat hopelijk de volgende keer als ik dat niet vergeet :-p DIK tevreden dus; Tot de volgende bestelling!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal verslaafd aan de krokante buikspek heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijk en behulpzaam personeel

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijden voor zo’n goede prijs. Echt ik hoop dat jullie nog heel lang doorgaan ☺️ We hebben er zo van genoten (zoals altijd)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

DE BESTE TOT NU TOE IN BIJLMER!, kan eten met z’n tweetjes voor €20.00 en we zitten goed vol !!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en snel bezorgd! Top!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging had de verwachte levertijd. Het eten is prima in orde, zowel de kwaliteit als kwantiteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde meer dan een uur. Het eten was ook half koud.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, goed heet en weer prima op tijd.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normally my favorite ..But this time food wasn't as fresh it seemed and the delivery boy even though i tipped him was a dry as unseasoned duck... Will try again

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!! Om ons fijne restaurant te steunen: bestel via hun eigen website, hoeven ze geen percentage aan uber/thuisbezorgd te betalen, scheelt toch in deze moeilijke tijd!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en werd snel bezorgd.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi was wat hard (waarschijnlijk net 1x teveel gebakken?) Maar verder was alles prima! Blij met jullie en het lekkere eten!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is ontzettend lekker en betaalbaar. Keuze genoeg. Mijn favoriet is de Peking eend. Over de bezorging niets te klagen. Zij zijn altijd op tijd.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdige bezorging, kwaliteit van het eten uitstekend en goed op temperatuur. Mijn compliment

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topsnelle bezorging, was toch wel een grote order. Zeer snel en was weer lekker. Bedankt voor de kroepoek, die er deze x bij was, mag zeker bij elke bestelling erbij :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

levertijd 1,5 uur is een beetje lang Als het druk is graag melden op mail Ik moest naar beneden om aan te pakken gratis cola zero niet ontvangen Wel aardige jongeman soepen top heerlijk Kip ook lekker mag iets meer saus

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en lekker!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorgen is altijd goed en netjes,zoals altijd. Mooi en keurig strak optijd. Ik ben een trotse klant van deze Chinatown,en trots op de bezorgers. Hier teken ik voor. Ik geef jullie een dikke vette 10!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste ervaring was zeer positief. De bestelling ging heel soepel en de levering was prima op tijd. Zeker een aanranding. Het bestelde was ook heerlijk tegen redelijke prijs. Houden zou.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was compleet en lekker net als de afgelopen keren, dus prima in orde en de bezorger kwam zelfs met de trap naar boven terwijl de lift stuk was.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was vers en lekker

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling rond 17:15 u gedaan.Bezorger kwam om 19:50 u,en dat na 3 keer bellen waar mn bestelling bleef. Eten was koud,snack was koud en taai! JAMMER!!!!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekker eten en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, optijd en lekker warm. Niks te klagen. Ja 1x waren mijn snacks koud maar een belletje en dat was opgelost. de vriendelijke eigenaar bood zijn excuses aan en ik mocht de volgende keer opnieuw bestellen maar dan kosteloos. Oeps! vergeten dit door te geven bij deze bestelling. komt volgende keer dan wel :-)

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 stars across the board as per usuall ! Thank you guys!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was 20 minuten na het aangegeven tijdstip, en het eten was niet wat ik zou verwachten van een chinees restaurant. Het is gewoon niet het restaurant voor mij.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed eten

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had kleine bami gekregen tjoumin terwijl ik nasi besteld had. Vind het ook raar dat ik 1.50 extra moet betalen voor nasi i.p.v. witte rijst. Bij de concurrent kan je kiezen voor witte rijst of nasi zonder extra te betalen maar die bezorgen niet. Bezorging was ook erg laat. Ruim 20 minuten later. Kreeg ook best wel weinig, ben dat normaal niet gewend van deze zaak.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zolas gewoonlijk Heerlijk! Snel bezorgd en altijd super vriendelijk! Zeker de moeite waard!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben zeer blij met mijn bestelling. Ik heb telefonisch contact opgezocht met jullie en ben meteen geholpen. Ik ga met veel plezier de volgende bestelling plaatsen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really tasty food and fast delivery. A lot of choice and nice consistent portions.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar , kon het direct meenemen, Goede service, goed eten Ga zeker nog een keer

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker goed gevuld bak en snel bezorgd bedankt

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel en Goed👍 Zal fijn zijn dat het vlees en rijst/nasi/bami apart komen in bakjes.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de betere restaurants in Amsterdam

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Goed te zien dat bezorger weer handschoen en masker draagt.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, snel klaar, kon het op tijd ophalen Zeker voor herhaling vatbaar

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeel Lekker Eten 😊😊😊

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en optijd bezorgd

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer even lekker en vers Een genot om van dit restaurant te eten. Authentiek en de prijs is prima

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten wel heerlijk maar heb zeker wel 1 uur en 15 min gewacht op mijn eten. Kwam zelf daardoor te laat naar mijn werk toe.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk!!!! 👍🏼

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had nasi met garnalen en tjap soi kip besteld beide waren verrukkelijk. Loempias waren ook heerlijk. Echt een aanrader om hier te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb verschillende gerechten geprobeerd en het blijft allemaal lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en het eten was superlekker. Top!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was ermee bezig toen ik het kwam afhalen. Was heerlijk!!!!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always superb food and as well as superb delivery with smile! And the extra shrimp crackers are well appreciated :) A plus very time!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Malse kipsaté, heerlijke rijstgerechten en een vlotte bezorging. Bestellen via de site werkt ook handig met het spaarsysteem en gratis drankje naar keuze.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is heel lekker en er wordt heel snel bezorgd. Petje af ik ben tevreden.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Portie Babi Pangang was enorm! En heerlijk.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten was lekker veel,bezorging was ook snel, krijg zelfs nog een zakje kroepoek,

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer yummie.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Chinese soepen, heerlijke Surinaamse broodjes en volop keuze aan diverse lekkere gerechten. Vriendelijke bezorgers en op tijd van de tracker bezorgd. Ik bestel hier met plezier !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat er geen chinese tomatensoep te krijgen is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De chou sew was taai en vol met zenen en de eend was te hard gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals verwacht. Bezorging was top! altijd zeer vriendelijk. Zoals gewoonlijk zeker weer een aanrader! Beef rotirol was on point! (lees heerlijk)

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging later maar netjes aangekondigd. Eten evengoed goed heet en weer erg lekker.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorging.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke eten. Me e I’ve bestelplek!!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zo lekker. Kwaliteit eten achteruit.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super snel bezorgd , en vers

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is héérlijk en de service optimaal

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd, zoals altijd! Eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke soep en een broodje voor de lunch. Het menu voor 1 persoon als diner. En er was nog genoeg over om er de volgende dag een Aziatisch ontbijtje van te bakken. Heb heerlijk gesmuld. Voel mij vaste gast.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten ever

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 garnaaltjes in mijn bak mihoen singapore style met garnalen.Had echt wat meer in verwacht.Zgnmd kerrie smaak viel ook zwaar tegen.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodje moksi, verrukkelijke rotirol, smakelijke loempia's en zalige kipsate

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn op tijd, goed heet en weer even lekker als altijd. Beste sate die ik tot dusver in Zuidoost heb gegeten.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk, heerlijk extra croupouk gekregen. En de aflevering was uitermate vriendelijk zoals ik ook in het restaurant ook gewent ben. Altijd goed voor een herhaal bestelling! 5 stars

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was exact op tijd. De babi pangang (fo nam) zat kraakbeen in, dat vind ik echt vreselijk vies. Los van het kraakbeen was de kwaliteit goed. Goed krokant en goed van smaak. Ik vind de bami niet lekker, een beetje soja er door heen gooien niet mijn smaak, geef mij dan maar de traditionele NLD versie met ham groenten en ei. Geen geweldige ervaring dus.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snelle levering van de bestelling

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Een aanrader en supervriendelijk elke keer als je daar weer komt. Top...

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Bij de rames was aangegeven dat er een stokje saté bij hoorde, deze hebben we niet ontvangen. - Bij de rames was er gekozen voor broccoli, we kregen Chinese kool en 1 broccoliroosje van 2 cm - eerder is er aangegeven dat je verplicht een 2e ei moet kiezen, terwijl we dat niet willen, vermoedelijk een bug, maar het is nog steeds niet verholpen. Daar zit je dan met een kerrie ei en een curry egg (letterlijk hetzelfde). Wij bestellen regelmatig bij jullie en hebben dit euvel meerdere malen aangekaart - weinig groente bij de moksi meti witte rijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fresh & hot plus right on time !

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk. Bij afhalen word het warm gemaakt terwijl je wacht. Erg vriendelijk personeel. Top!!!!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tjap tjoi garnalen met mihoen besteld. Heeeeerlijke combinatie. We hebben zo lekker gegeten. Snel geleverd en eten was behoorlijk warm bij levering. Aanrader.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

always on point :) and nice extra's

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer en laatste keer. Slechte ooit .

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij afhalen word het eten meteen na binnenkomst bereidt. Het is echt heerlijk.. En je kan in de keuken meekijken terwijl je wacht, ook erg vriendelijk personeel..

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Probeer eens iets anders van de menukaart te nemen. Ik heb nu eens de garnalen in 5 kruiden gemarineerd genomen met witte rijst. Deze combinatie laat jouw papillen echt dansen. Jij proeft echt alles wat jij eet en wilt dan absoluut niet gestoord worden. Een echte voedselgek wilt zeker deze ervaring meemaken. Natuurlijk zijn de producten op de menukaart ook lekker maar varistie is toch het beste want zo kies jij altijd weer wat nieuws en het blijft een verrassing voor jouw papillen. De bediening/bezorging is ook efficiënt, beleefd en snel. Maak kennis met Little China Town in WC Amsterdamse Poort! Het is echt een aanrader. ¡¡¡¡¡GENIET ZE!!!!!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

great food , quick and hot

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. We gaan hier zeker in de toekomst vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Maar: waarom droeg bezorger geen handschoenen? En waarom kan ik geen digitale fooi geven? Ik ben risicogroep en ben maar wat blij dat ik zo nog steeds wat lekkers kan bestellen.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en ruim voldoende voor 2 personen. Kip was heerlijk mals en zelfs de groenten waren echt verukkelijk en precies goed bereid. . Wij komen hier zeker nog terug... Een aanrader...

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dacht ik probeer een keer wat anders dan de broodjes fachong en saoto steeds.. Dus het werd 5 spices garnalen met mihoen. Zooooo ontzettend lekker. Elk volgende hap was nog lekkerder. Pepers er doorheen maakt het heerlijk pittig. Echt een aanrader. Je krijgt genoeg garnalen voor die prijs. Bij anderen mag je al blij zijn zal je er 4 of 5 stuks vind. Bij Little Chinatown niet. Waar voor je geld. Snelle bezorging, vriendelijke bezorger en eten was super warm en vers bij aankomst. Dit ga ik vaker bestellen ben ik bang. Dank jullie wel.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Valt tegen. Kan ik nog mijn 5 euro terug van de gemiste bestelling?

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk We hadden wel bij elke bestelling Een blikje frisdrank verwacht maar kregen een blikje terwijl we twee maaltijden hadden besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst eten afgehaald personeel vriendelijk en het eten was heerlijk .Gaan we zeker vaker doen.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Waarom had bezorger geen handschoenen? #staystafe #stayhealthy

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker alleen de vlees van moksi meti zijn helemaal droog en smaak naar oud. En de bestelling was niet compleet. Ik miste de gebakken sui kau😞...

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Áltijd altijd goed!! Alles is heerlijk op smaak!! En altijd goed op tijd!! Echt een top plek om te bestellen!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle bezorging

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes bakkeljauw en kip fa chong zijn echt overheerlijk. Aanrader. Zeer goed en rijkelijk gevulde broodjes. Snel geleverd. Vriendelijke bezorger. Brood was supervers en knapperig bij aankomt.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een eerlijke Zuidamerikaanse Surinamer die al jaren ook zelf kookt. Vooral chinees en javaanssurinaams . Ik ken de keuken. Vandaag dacht ik voor t eerst een bestelling te.plaatsen omdat ik vandaag niet kon koken. Maar ik moet toegeven dat de chowmin teleurstelde het proefde oud. De zoet kipsaus was had teveel maizena erin als verdikking. En de kip had enkele ondoorbakken deeltjes erin. De chasieuw alleen was lekker. Meer aandacht aan de versheid besteden miste ik. Dat wilde ik melden.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker Duurde alleen een beetje lang 75 min Het eten was weer niet echt warm En weinig saus bij de Babi Panggang

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Soep nog goed warm bij bezorging. Kipsaté lekker mals. Sauto en saté zijn aanrader. Little Chinatown is altijd bereid om kosteloos extra sauzen ed mee te geven.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi Yangzhou had een hele nare bij en nasmaak dus die is weggegooid maar de foe yong hai was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1.45 uur voordat ik mijn eten kreeg Op een rustige vrijdagmiddag om 15.00 uur

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker maar niet echt warm

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat er veel kleine botjes in de geroosterde kip en eend zaten, waardoor het voor kinderen minder geschikt is .verder smaakte het prima

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hadden iets vergeten en zei dat ze snel terug zijn en die kwam pas weer na 1 uur. 🤦🏼‍♀️

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel zoals altij

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snelle bezorging. Eten komt heel warm aan en de saoto is heerlijk. Oa met spitskool doorheen wat het apart en lekker knapperig maakt.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Porties waren best klein bij wokgerecht. Als je daar eet krijg je veel meer. De bami was versnipperd; korte slierten. De prijs kwaliteit was niet in verhouding. De wonton soep was wel lekker en goed gevuld.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gado gado heerlijk. En vegetarisch. Snel bezorgd. Genoeg voor 2 personen. Saoto zoals altijd goed.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en veel groenten. snelle en vriendelijke bezorging.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor +€40 bestelling is er nog €2 voor bezorging kost en ook is er kost gerekend voor administratie en een plastic tas (die uberhaut is niet gebruikt) liever geen gratis drank maar wel gratis bezorging en zeker voor die prijs

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HET ETEN WAS WEER HEERLIJK WARM EN OP TIJD.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wan-tan soep voortreffelijk, de domper was het varkensvlees met satésaus, het was werkelijk niet te eten en is verhuisd naar de vuilnisbak

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou ‘iets te laat komen’ dat werd ruim 45 minuten. Weer drankje niet bij de bestelling en weer moest arme bezorger terug om dat op te halen.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker,en het was goed warm,en de bezorging was op tijd.

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd en lekker

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HET ETEN WAS HEERLIJK,EN DE BEZORGING WAS NETJES EN OP TIJD

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de kwaliteit van het eten was niet te doen. Ook was het aantal vlees veeelste weinig voor de prijs. ik haal voortaan bij kamyin het zelfde voor minder dan 10 euro. ik heb spijt hiervan en bestel niet meer.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was again superb... Only they forgot my free drink...., but well next time 🙌🏾🙌🏾

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en de bezorger was heel vriendelijk!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Top zaak

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was delicuios as usual.. only the roti was a little less tasty as i normally get .. the rest was great!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was te laat, ruim een uur gewacht. Eten was koud en niet lekker.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best babi pangang ooit

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties, snel en lekker. Alleen mogen de hete gerechten wel wat scherper. En het eten wat warmer. Verder top!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Langer dan een uur wachten en de eten wad koud

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saoto soep en broodje bakkeljauw besteld. Beiden heerlijk, ondanks dat in 1 van de soepjes geen kip zat en de ketjapsaus vergeten was. We hebben lekker gegeten. Snel bezorgd ook. En eten was goed warm.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Lekker snel bezorgd. Alleen een groot moksi met Besteld. Vond het wel weinig vlees. Maar alles smaakte heerlijk

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten Vriendelijke bezorger

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soato is heerlijk.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Handige bestelsite met voordelen als trouwe klant

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten viel echt tegen dit keer qua smaak. Pekingeend was erg droog. En hoeveelheid fa chong was erg weinig vergeleken met voorgaande keren. Eten was wel heel warm bij bezorging. Exacte tijd ook bezorgd, zoals altijd. Op de minuut.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Duidelijk niet meer zo goed als een jaar geleden. Nasi was nogal klef, waar die eerst erg lekker was.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toppie

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. De vorige keer waren ze mijn drinken vergeten en toen kreeg ik er dit keer 2. Bedankt! Het is altijd vers en heet bij bezorging en ook de bezorgers zijn super vriendelijk. Mijn eten is er altijd binnen 15-25 minuten super snel. Ik ben altijd zeer tevreden en raad iedereen het aan. Ook ziet jullie zaak er altijd schoon en netjes uit. Top services

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi was erg lekker Vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het eten erg lekker! Ik had de wonton soep en roti kip kerrie. Het was heerlijk, ook hele snelle bezorging. Tevreden :-)

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de gado gado erg tegen vallen. Saus liever aparte en meer afwisseling in groente.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fachong excellent en hemels lekker

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waren super snel bezorgd. De kip fa chong en bakkeljauw waren om te smullen. Dikke 10

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cha sieuw is heeeerlijk. Snelle bezorging ook.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kijken er iedere keer van op, dat de bezorgen toch wel heel snel is, ongeacht de dag of tijdstip. Het eten komt heet aan dus we gaan er vanuit dat het direct van winkel naar ons huis gebracht wordt. Het eten proeft vers aan is ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartiertje te laat, mail dat bezorging er aan komt kam zelfs na bezorging. Gebakken banaan niet gaar, twee stukken zelfs koud van binnen. Dat ben ik toch niet gewend van jullie! En weer geen cola zero (4e keer). Miso soep geweldig, net als de sate!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang was heeeeeeel zout

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De moksi meti is niet meer zoals het vroeger was. De helft van het vlees was te lang doorgebakken en de porties lijken ook steeds kleiner te worden. De saoto soep was erg flauw, niet zoals ik gewend ben. De bezorging is vaak wel goed qua tijd. Ik ga hier denk ik niet meer bestellen tenzij er iets aan gedaan word een heel goed alternatief is Lucky King!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi en loempia’s waren heerlijk. Eten was ook nog lekker warm. Ik ga zeker vaker bestellen en het aanraden.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er waren verbrande stukken bij de Pekingeend. Mag niet gebeuren!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten!

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld nu. Super goed en vers. Aanrader.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gevraagd de groenten apart te doen bij de bami maar alles zat er door heen Jammer zowel de bami als de nasi waren deze keer niet lekker. Jammer normaal is het altijd prima Bezorger was goed

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje bakkeljauw was erg lekker!

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk de Saoto soep en broodje chasieuw

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat is er gebeurd??? Wij bestellen al bijna een jaar regelmatig bij jullie en het is vrijwel elke keer lekker, maar de rotirollen zoete kip waren echt vies en smerig dit keer; de kip smaakte naar anijs?! De wonton kip was oud ipv lekker krokant wat die normaal wel is. Is jullie oude kok weg ofzo?? Hopelijk volgende keer weer beter.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zoals altijd.... superlekker.... Bezorging is op en top...en supersnel.... Me best eetpaleis ever

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Ga zo door.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi Moksi Speciaal / Pisang Goreng: Plus punten: - levering was snel - eten was goed warm Min punten: - Moksi was net niet wat ik er van verwacht had (eet vaak moksi nl) - Pisang Goreng was erg vettig.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief: goed product! Service: uitstekend! Ga zo door!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk. Ik betaalde 2 euro om haar naar huis te brengen, heel erg bedankt

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, aardige nette bezorger, broodjes netjes per stuk verpakt in een doos, maar vooral echt overheerlijke broodjes halal kip fa chong. Zoooo lekker. Gisteren weer besteld, omdat falilie op bezoek was. Iedereen zo ontzettend gesmuld. Broodjes zijn zeer goed gevuld, zoals het hoort. Andere broodjeszaken op Bijlmerplein kunnen hier iets van leren. Ik heb nu een aantal keren besteld en de leveringsservice, kwaliteit, verpakking en smaak blijven 10+ krijgen. Een aanrader mensen!! Gewoon bestellen, want je krijgt er geen spijt van.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten weer

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top, goed warm en vers. Bezorger vriendelijk.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere kipsate

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!! Eten werd vlot geleverd met gratis drankje

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij halen vaak rotirollen of bami kipsate bij Little Chinatown, en die zijn bijna altijd uitstekend. Gisteren eens wat nieuws geprobeerd met Thaise kip en kip teriyaki maar die waren allebei bij lange na niet zo goed als de sate of de roti.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten, met name de Peking eend - was geweldig goed. Alleen... de verzorging en bezorging kan en moet beter! Op aanraden van collega's besteld. *4* menu's in 1 bestelling - maar slechts 1 blikje gratis gekregen. Geen bestek, geen stokjes... geen servetten. Volgende keer graag beter verzorgen: 1 blikje bij elke menu gratis, bestek en of stokjes erbij, servetten erbij.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer kwam de bezorger met de auto, deze keer met de fiets met 35 graden.. ik had het met ‘m te doen.. Eten was lekker maar van mij mag de kip in minder kleine stukjes zodat ik niet het risico loop om me te verslikken in van die kleine botsplinters.. maar smaak, verpakking en portie zijn prima in orde 👍🏻

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten goede prijs, top

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rond 20:00 besteld. Bezorging duurde wel te lang (bijna een uur). Eten was deze keer gelukkig wel weer erg lekker, vers en heet. Zo lang je hier maar geen wontons bestelt!

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en zeer tevreden over het eten. Hadden Peking eend witte rijst & nasi rames, zeer smakelijk. Graag houden zo! WAT ons betreft voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam 40 minuten later dan gepland voor de rest was het eten heerlijk alleen bij de wonton soep met noodles en sui kau soep met noodles was het erg onduidelijk wat wat was!!!

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel service en goede kwaliteit

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten 👍

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is niets mis, je moet alleen niet met een € 50,- biljet betalen. nooit wissel geld, ook al geef je aan op de website met 50,- te betalen. Zeker 30x op dit adres geweest en nog steeds denken ze dat ze hier niet veilig zijn ofzo.... fuck it!

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I eat at Little China Town quite frequently (both online order or take away) but this time I'm a bit disappointed of the food. The vegatable is not well-cooked, the cabbage and carrot are still hard so it's really difficult to eat, at the end, I had to left out all the vegatable. what a pity. Hope this won't happen again next time.

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals gewoonlijk. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger!

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, goed heet en heel fijn: saus in apart bakje.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk! Volle porties en super vriendelijke bezorger

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami was lekker en ook de vegetarische loempia's. Ik ben nl gehandicapt en daarom vroeg ik om de groeten ect apart te doen kleine moeite gewoon in een apart bakje doen Kwam een briefje bij mijn bestelling dat ik geloof surinamse bami had moet bestellen de vorige keer zat daar groeten Thempe en tahoe in,Voor mij erg moelijk om de bami er gewoon uit te halen Vriendelijke bezorger

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een grote bestelling gedaan, eten was goed en lekker, duidelijk verpakt om makkelijk te zien wat voor wie is, en op tijd geleverd

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima tijd met bezorging. Eten was van goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, loeiheet en heerlijk!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en lekker eten!!

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten zowel de rijst met hete rundvlees als de kipsaté vriendelijke bezorger

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, goede smaak!

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben een tevreden klant. Eten is goed. Bezorging vlot. Nu nog betalen met creditcard mogelijk maken, want thuisbezorgd.nl biedt die optie wel aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Alleen ik had cola zero i.p.v. normale.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

prima kwaliteit voor een prima prijs

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed.

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en weer heerlijk gegeten!

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks mijn foute huisnummer (mijn schuld) wist bezorger me te vinden en eten heet af te leveren. Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via via gehoord en eten is goed bevallen. Heel lekkker

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 2 wok maaltijden besteld. En het duurde ongeveer een uur voordat ik het eten binnen haf. Verder was dr sambal gelekt in de tas maar. Verder was het eten wel lekker en nog heet/warm.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker..

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weet erg lekker, me collega's hebben genoten!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soepen met dumplings zijn heel lekker. De overige maaltijden zijn top klasse. Ik bestel regelmatig en heb er geen spijt van. De peking eend is mijn favoriet. De bezorging gaat hel snel en het eten is dus warm bij ontvangst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom echt lekker en super snel bezorgd!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg netjes verpakt, smaakte goed.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was geweldig!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk!! snelle bezorging, vriendelijke bezorger

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten en snelle bezorging. Wat ik goed vind is dat de chef je eten aanpast hoe jij het graag wilt hebben Top service en tot de volgende bestelling

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top!

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten telkens weer!

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie waten heel snel met bezorgen. Top Het eten was ook lekker. We hebben ervan genoten.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super aardige medewerker kwam het eten brengen, eten heeft lekker gesmaakt, aanrader

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uitstekend!

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk het hele team heeft lekker gegeten! aardige bezorger

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling alles klopte prima kwaliteit voor goede prijs

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed en lekker 5 sterren waard.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het rijst weinig voor 12.50 het was klein bakje, en de saus van de babi pangang was ver te zoeken. Dat was echt niets, het vlees hoort in de saus te zwemmen. De smaak was wel goed.

Reactie van Little Chinatown:Wij gaan voortaan extra saus in de babi pangang doen! Erg blij dat de smaak goed was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere malen Roti gehaald bij Little Chinatown en elke keer goed, dit keer ook voor het eerst nasi en saté geprobeerd en ook dat was uitstekend. Bezorging was uiterst punctueel, om 17:45 precies, net zoals ik had gevraagd.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten zowel de vega bami en ook de verg loempia's Vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was perfect. Helaas werd bij de bezorging de drank vergeten. Gelukkig werd dit na een belletje alsnog snel geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tjaw min moksi is heerlijk.Voor de 3e keer gegeten en nog steeds lekker.De groente erbij smaakt ook lekker.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets minder witte rijst had wel gemogen: verhouding beetje scheef. Erg lekkere eend!!!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers Top bezorgers en zeer beleefd ! Jammer dat ik ze nu pas heb ontdekt maar als ik bestel dan bij hun. Groet Soraya

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi valt tegen deze keer. En ik had tofu met brocolli besteld kreeg ik tempe ? we bestellen hier vaker en dit keer valt erg tegen.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten was wel grappig we bestellen altijd via de website zegt de bezorger besteld u maar via de website

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lekker bami was koud vlees zoetig en vettig. Nee dit gerecht beviel niet zo, volgende beter!

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious and fast, will order again

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

food was delicious

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe altijd alles lekker geweest, maare….Thaise kip kerry was niet te vreten. gummie achtig en smakeloos (buiten een plastic smaakje dan), zo uit de magnetron ofzo bleh

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker gegeten. En snelle levering

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en warm. Jammer dat ik mijn (gratis) cola niet gehad hebt bij mijn bestelling.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Roti kip bij jullie is beter geworden, ga zo door! :)

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met een keurige bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ossenhaas kerry was lekker Vriendelijke bezorger

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging De producten zijn warm De Barra hebben we een keer eerder besteld, deze was doordat hij warm word ingepakt vochtig geworden en dan word hij plakkerig. Is het mogelijk om hem anders in te pakken?

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service, eten kon zelf eerder opgehaald worden!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nasi was erg lekker alleen zou het prettig zijn als het vlees bv apart mee kwam nu was alles door elkaar Vriendelijke bezorger

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk zowel de soep als de bami Was alleen moeiljk tellen ik had gevraagd op de soep waar kip in zat dit te melden vanwege mijn allergie Er stonden dingen die ,moeilijk te lezen waren heel simpel daar waar kip in zit gewoon kip neerzetten

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Ramen vond ik wel een beetje flauw. But overall was alles heerlijk, Zal vaker bij hun bestellen.levering was ook snel Top

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk de soep was top, tjaptjoy ook lekker. Vriendelijke bezorger,moest wel lachten we hadden via de website besteld maar missen het drankje.De bezorger zei aan mijn vrouw als u nu via de website besteld had u een drankje gehad ,Nou dat deden we juist

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed gegeten. Zeer smakelijk en snel bezorgd

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker vers snelle levering met vriendelijke bezorger

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer lekker alleen hadden we niet de juiste besteling gehad nl we hadden besteld 1× Rijst met geroosterde kip 1× Bami met chasieuw & spek Maar we kregen allebij Nasi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ??

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami was lekker en de bezorger heel vriendelijke.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer net als altijd lekker gegeten. Vriendelijke bezorger.

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik kom daar bijna elke dag in me pauze wat eten een top restaurant alles lekkker vers

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo snel nog nooit eten gehad, was er in een kwartier. En het was heerlijk.

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was goedverzorgd goed warm en de bezorging was netjes korte wacht periode gewoon keurig en verzorgd en wat leuk om een gratis blikje frisdrank er bij te krijgen

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.